Nyt Knights of the Old Republic spil måske på vej

star-wars-knights-of-the-old-republic-remake-rumors-are-on-the-rise-again_feature
Hvis man er Star Wars fan og gamer, så er der måske godt nyt, hvis man lytter til de seneste rygter.


Den seneste generation af Star Wars underholdning er ind imellem blevet modtaget med blandede følelser af fans verden over. Specielt på spilsiden har EAs håndtering af deres Star Wars licens skabt en del røre. 

Jedi Fallen Order har dog rettet lidt op på det, og er generelt blevet godt modtaget. Nu er der dog rygter der, hvis de er sande, kunne fortsætte med skubbe tingene i en positiv retning for Star Wars fans. 

star-wars-jedi-fallen-order.jpg

Rygterne vil vide, at EA arbejder på flere forskellige Star Wars spil og et af de projekter skulle være et nyt spil i Knights of the Old Republic serien. Det er en serie, som af mange, betragtes som nogen af de bedste Star Wars spil nogensinde. 

Star_Wars_Games_EA_Needs_KOTOR.jpg

Ifølge kilden der har udtalt sig, så er der måske ikke direkte tale om et remake af de tidligere spil, men mere en fortsættelse eller et reboot, som integrerer elementer fra de tidligere spil. Det skulle gøres for at bringe spilserien ind i den nuværende officielle Star Wars canon. 

kotor_spil_star_wars.jpg

Officielle kilder hos EA har af flere omgang hintet til, at der blev arbejde på noget i relation til Knight of the Old Republic, hvilket også er med til at give rygterne mere grobund. 

Herfra bliver der ihvertfald krydset fingre da de tidligere spil i serien står som udpræget gode oplevelser.