Nyt spil måske på vej fra Crytek

crytek.job
Noget kunne tyde på, at vi snart kan se frem til nyt fra Crytek. Udvikleren er bedst kendt for Crysis serien af spil, men naturligvis også deres CryEngine.

I følge et jobopslag fra Crytek søger de en Game Designer til et endnu ikke annonceret triple A spil. Så det lugter altså meget af, at det er et spil i den lidt tungere ende der arbejdes på. Vi ved allerede at Crytek i samarbejde med Saber arbejde på remasters til Crysis 2 og Crysis 3, så der er formodentligt ikke de spil der er tale om i jobopslaget. 

Lækkede dokumenter fra sidste år startede rygter om, at Crytek arbejde med både Crysis VR og Crysis Next. Crysis Next skulle være et free to play battle royale spil. Om det kan være nogen af disse spil, som jobopslaget hænger sammen med er ikke til at sige. De lækkede dokumenter stammede fra en rasonware gruppe kaldet Egregor, så tingene skal tages med et gran salt eller tre. 

Selv om projekterne er omtalt i dokumenterne er det ikke ensbetydende med, at de ikke kan være blevet skrottet siden. Heldigvis tyder jobopslaget dog på, at der trods alt arbejdes med noget stort hos Crytek, og det kan vi jo så glæde os til at høre mere om.