Overwatch 2 annonceres måske på BlizzCon 2019

overwatch-ashe
Noget kunne tyde på BlizzCon 2019 bliver god. Nye rygter omtaler annoncering af både Diablo 4 og Overwatch 2. Men om en efterfølger til Overwatch så er berettiget, er så en anden sag.


Tilbage i 2017 forudsagde en Goldman Sachs-analytiker, at Blizzard kunne lancere Diablo 4 og Overwatch 2 i 2020. Det begynder at føles som om disse forudsigelser kunne gå i opfyldelse.

Et tweet fra streameren Metro, der tidligere har være ret præcis med disse leaks, indikerer, at Blizzard meget vel kunne annoncere spillet i år på BlizzCon, hvilket betyder, at der er en god chance for, at det kunne blive frigivet næste år.

På dette tidspunkt er det uklart, hvilken type ændringer Overwatch 2 kunne bringe til bordet, eller om en efterfølger endda er berettiget.

Imidlertid er det blevet antydet, at nogle af de ændringer kunne være introducering af et ny PvE-mode, hvor spillerne kunne få mere historie med til karaktererne og verden generelt. Vigtigt er at pointere, at vi befinder os på rygteplan, og intet er endnu officielt omtalt fra Blizzard.

Vi bør have flere detaljer i de kommende uger, da BlizzCon 2019 finder sted i begyndelsen af november.