PS5 og Xbox Scarlett: De første spil fra Ubisoft

YN7jMuBsiCovn6G6p2Kqv5-970-80
Ubisoft har annonceret de første spil til PS5 og Xbox Scarlett konsollerne, og her vil Watchdogs Legion være at finde på listen over next-gen Ubisoft spil.


Selvom vi allerede har set et par spil-titler bekræftet til next-gen PS5 og Xbox Scarlett, inklusiv Halo Infinite på Xbox siden, og masser af sandsynlige kandidater som GTA 6 og Cyberpunk 2077, har vi ikke set mange officielle meddelelser om hvilke spil vi får adgang til at spille, når konsollerne udkommer i slutningen af 2020.

Ubisoft har imidlertid annonceret sine planer om at bringe et antal nuværende titler til den next-gen platformen.

Ubisoft administrerende direktør Yves Guillemot forklarede under earnings call tidligere i denne uge, at Watch Dogs: Legion, Rainbow Six Quarantine, og Gods and Monsters alle vil blive frigivet på PS5 og Xbox Scarlett samt nuværende konsolplatforme. Yderligere to titler blev nævnt, men blev ikke navngivet.

Interessant nok har alle tre navngivne titler fået deres planlagte lanceringer forsinket indtil det næste earnings call, der starter i april 2020, hvilket betyder, at vi kunne få en samtidig frigivelse på tværs af nuværende generationer og next-gen-konsoller eller lancering med kun et par måneders mellemrum.

Udgivelse af titler på tværs af forskellige konsolplatforme, selv inden for det samme Xbox og PlayStation-økosystem, er ofte ensbetydende med bump på vejen for udviklerne for at nå et bredere publikum.

Ubisoft har også for nylig udtrykt ønske om at bringe cross-play til alle sine PvP-spil, noget som i stigende grad forventes med crossplatforms-mulighederne i spil som Fortnite og Minecraft.


Kilde & Image credit:

Ubisoft, IGN