PS5: Spiltitler annonceret indtil videre

Watch Dogs Legion PS5
Skulle det være gået din næse forbi, har Sony officielt løftet sløret for PlayStation 5, hvad angår design, tilbehør og en række annoncerede PS5 spil. Vi samler i denne artikel stafetten op på spil-delen, og har herunder samlet alle større spil-titler annonceret indtil videre til næste generation konsol fra Sony.


Nu, hvor Sonys PS5 Future of Gaming event er lagt bag os, har vi en bedre idé om de PS5-spil, vi kommer til at spille i 2020 og fremover. Listen over kommende PS5 spil er allerede imponerende med store eksklusive titler som Spider-Man: Miles Morales, Horizon II: Forbidden West og Gran Turismo 7, som alle frigives til PS5 træder officielt ind på markedet sidst på året.

PS5 får også andre lovende tredjepartspil, inklusiv Resident Evil Village, Assassin's Creed Valhalla og Hitman 3, og rygterne vil ligeledes, at nogle af denne generations største hits frigives i nye PS5-versioner, inklusiv Grand Theft Auto V, Destiny 2 og Fortnite.

PS5 vil også understøtte de fleste af de bedste PS4-spil takket være bagudkompatibilitet, skønt vi endnu ikke har fået en komplet liste over understøttede titler fra officiel kilde.

Her er en komplet liste over alle PS5-spil, som Sony netop har annonceret, såvel som de største titler, der tidligere er blevet bekræftet for Sonys næste gen-konsol.


Spider-Man: Miles Morales


2018 hittet i form af Marvel's Spider-Man får en efterfølger, denne gang fokuseret på en yngre ”Lille Peter Edderkop” og Miles Morales.


Horizon II: Forbidden West


Horisont: Zero Dawn får en efterfølger, og det ser imponerede ud. Horizon II ser ud til at have et imponerede dyreliv og truende mekaniske fjender, og Aloy ser mere badass ud end nogensinde.

Grand Theft Auto V


Grand Theft Auto V får en forbedret PS5-port til den nye konsol, og spillets GTA Online Mode vil være gratis ved lanceringen.


Resident Evil Village


Knap genkendelig som et Resident Evil spil, hvor genren skifter stil til en creppy landsby, med seriestjernen Chris Redfield - tilsyneladende som en af de onde denne gang.


Ratchet and Clank: Rift Apart


Insomniac's Ratchet and Clank serie vender tilbage til PS5, og den ser mere fantastisk og farverig ud end nogensinde.


Gran Turismo 7


Gran Turismo 7 er smukkere og mere detaljerende end nogensinde, med utroligt realistiske grafik, der ser ud til at drage fuld fordel af konsollens Ray Tracing funktioner.


Project Athia


Square Enix melder Project Athia klar til PS5, og det ser ud til at indeholde nogle virkelig uhyggelige fjender i en smuk og ekspansiv gotisk verden.


NBA 2K21


Nye NBA 2K spil kommer næsten som perler på en snot, men NBA 2K21 ser ud til at være et betydeligt skridt opad i grafikafdelingen baseret på denne teaser-trailer.


Demon's Souls


Forgængeren til den vildt populære Dark Souls-serie. PS5-versionen af Demon's Souls får en komplet genindspilning takket være troldmændene hos Bluepoint Games.


Hitman 3


Agent 47 er tilbage i Hitman III, der lover at være stealth-morderens mest "intime" eventyr endnu.


Assassin's Creed Valhalla

Ubisoft valhalla.JPG

(Image credit: Ubisoft)

Det næste Assassin's Creed-spil bringer den populære open world action-serie til vikingetiden, så du kan udforske det 9. århundrede Norge og England som hovedperson Eivor i en virkelig smuk nordisk natur.

Destiny 2


Destiny 2 kommer til PS5, og er et af de få PS5-spil med en bekræftet gratis opgradering til PS4-ejere. Bedre endnu, det understøtter cross-play mellem generationer.


Fortnite

fortnite ps5.JPG

(Image credit: Epic Games) 

Gnske som ventet kommer Fortnite til PS5. Epic har lovet, at alle dine Fortnite-køb overføres til næste gen-versioner, og at du stadig have mulighed for at spille med venner på andre platforme.

The Lord of the Rings: Gollum

Lord og the rings PS5.JPG

(Image credit: GameStar / Daedalic ) 

Ifølge Daedalicvil Gollum være et action-eventyrspil, der fokuserer på karakterens eventyr før begivenhederne af Lord of the Rings bøger eller film. 


Watch Dogs Legion

Watch Dogs Legion, der oprindeligt var planlagt til efteråret 2019, er nu klar til at blive lanceret omkring både PS5 og Xbox Scarlett (skønt det stadig er beregnet til en PS4, Xbox One og Stadia). PS5's ekstra performance, vil sandsynligvis være et godt match til Ubisofts ambitiøse nye open-world-spil. 


Rainbow Six Siege

Ubisoft har bekræftet (via Windows Central), at dens populære Rainbow Six Siege bliver tilgængelig på PS5 ved lanceringen og vil understøtte crossplay mellem PS4 og PS5 spillere.

Battlefield 6

battlefield 6 PS5.JPG

(Image credit: EA)

EA har allerede bekræftet, at næste Battlefield-titel kommer til PS5, selvom vi ikke er sikre på, hvilken form det vil tage. Seriens seneste Battlefield V, fandt sted under 2. verdenskrig, så det er uklart, om udvikleren DICE vil bringe tingene tilbage til mere moderne tider eller fokusere på en anden historisk krig (såsom Vietnam). En ting er helt sikkert - du skal forvente, at seriens signaturødelæggende miljøer bliver endnu mere betagende takket være PS5's nye AMD Navi processor og Ray Tracing.

Vi opdaterer løbende listen over PS5 spil.