PUBG får nu cross-platform support til konsoller

PUBGInlinegcHERO
PUBG får nu cross-platform understøttelse til PlayStation 4 og Xbox One. PUBG Corporation forpligter sig desuden til hurtigere konsol opdateringer til spillet.


PUBG Corporation meddelte mandag, at support på tværs af platforme til PlayerUnknown's Battlegrounds kommer til konsoller.

Som et led i sidstnævnte, vil opdateringer rulle ud til PS4 og Xbox One inden for to uger efter lanceringen på pc'en, der starter med PUBG sæson 4, der releases den 27. august.

I et indlæg på den officielle Xbox blog forklarede PUBG Corporation community manager Cecilia Lee, at platformspil har været den mest efterspurgte funktion siden spillet blev lanceret på PlayStation 4 og Xbox One.

Ud over at få testet dig selv mod en bredere vifte af spillere, vil cross-platform resultere i en større spillerpulje, hvilket skulle føre til kortere ventetider mellem kampe.


Apropos sæson 4, vil denne indehold et nyt look til PUBGs første og mest ikoniske kort, Erangel. Opdateringen introducerer nye byggestilarter, mere realistisk terræn med videre, og have mere fokus på øens historie og nogle ændringer i selve kortet.

PlayerUnknown’s Battlegrounds har ikke fået så meget presseomtale som det rivaliserende, men PlayerUnknown’s Battlegrounds er stadig et utroligt populært spil. Ifølge Wikipedia er det stadig på top seks listen over bedst sælgende og mest spillede spil rangeret efter player count.

PUBG Corporation vil muliggøre cross-platform support på PUBG Public Test Server (PTS) i slutningen af september, før funktionen rulles ud til live-serverne i begyndelsen af oktober.

Kilde & Image credit:

PlayerUnknown’s Battlegrounds