PUBG season 7 udgivelsesdato: PS4, Xbox og PC

maxresdefault
PUBG season 7 introducerer en række nye funktioner, inklusiv bots til konsolspillere og et bevægende tog.


Sæson 6 af Player Unknown's Battlegrounds nærmer sig sin afslutning, så PUBG season 7 står klar i kulisserne for at samle stafetten op. Denne betydelige opdatering har været ude på pc i et par dage, men i dag (28. april) vil den også komme til konsoller. Season 7 introducerer en række nye funktioner, inklusiv bots til konsolspillere, et bevægende tog i et fan-favorit map og endda nogle (yderligere) dinosaurer i en fornyet temapark.

Oplysninger kommer fra det officielle PUBG site, hvor udviklerne har gennemgået hver nye ændring, som season 7 bringer med sig. For dem, der ikke er ramt af PUBG-bølgen, er PUBG en af grundpillerne til "Battle Royale" -genren, hvor 100 spillere konkurrerer på et map for at blive sidste mand tilbage. Så længe du lever, optjener du valuta, som du kan bruge til at tilpasse din karakter med federe outfit og våben. 

Et simpelt men stærkt vanedannende spilkoncept der har gjort folkene bag PUBG ret velhavende.


PUBG season 7 udgivelsesdato

PUBG season 7 gik live til PC den 22. april 2020 og for PS4- og Xbox One, hedder datoen den 28. april 2020. 

Du kan downloade det lige nu på en af de tre platforme.


PUBG Season 7 trailer


Den nye PUBG season 7 trailer viser nogle af gameplay-ændringerne og nye funktioner, som fans kan forvente at blive præsenteret for i løbet af de næste par måneder. De vigtigste funktioner, der er beskrevet mere detaljeret nedenfor, inkluderer en fornyet lokation, et tog, der kan transportere spillere over kortet og en samling farverige dinosaur-temaudstyr.


PUBG season 7 Vikendi map

Først og fremmest sender season 7 Vikendi retur i spillet. Vikendi er et populært map, hvor spillerne konkurrerer på en snedækket tundra. PUBG teamet har justeret (og optimeret) hvor meget sne der er på kortet og skiftet rundt i mange af byerne og vartegnene. Den mest slående ændring af Vikendi mappet kommer imidlertid i form af et bevægende tog.

Toget byder på en række muligheder, da det kører fra den ene ende af Vikendi til den anden. Spillere kan selvfølgelig bruge det til at komme fra et sted til et andet, forudsat at de kan bekæmpe andre spillere, der har den samme idé. De kan også oprette bagholdsposter på stationerne, hvor tog lejlighedsvis stopper for at lade passagererne stige ombord eller forlade toget. Da biler og motorcykler stadig er tilgængelige, kan samspillet mellem flere typer køretøjer blive meget interessant.

En anden ændring af Vikendi-kortet er Dinoland, fremtidens forhistoriske park. På det gamle Vikendi-kort kunne spillerne konkurrere i en relativt lille og trist forladt forlystelsespark, der kaldes Dino Park. Hele området har gennemgået en massiv og farverig redesign, der kulminerede i Disney-esque Dino Land. Der er bedre præsenteret forlystelser, mere varierede bygninger og, ja, mere detaljerede dinosaurstatuer. Som spiller, vil man sandsynligvis have lyst til at tjekke denne del nærmere ud, selvom du udsætter dig selv for fare for at blive nakket mens du slapper af og nyder figurere.


PUBG season 7 bots

En tilføjelse forbeholdt konsolspillere, er introduktionen af bots i public. Da PUBG er et spil med et højt niveau af skills og mange competitive spillere, er det ikke altid nemt for nye spillere at træde ind i PUBG verden. Med opdateringen af season 7, kan uerfarne PS4- og Xbox One spillere muligvis se AI-kontrollerede bots udfylde dele af deres 100-player free-for-alls. Disse bots vil naturligvis ikke bare færdes på mappet og absorbere skud, men de vil heller ikke være lige så kloge eller dygtige som en menneskelig spiller. De skal hjælpe nye spillere med at få lidt selvtillid og erfaring, mens de opbygger deres færdigheder.


PUBG season 7 udstyr

Season 7 bringer også en håndfuld nye udfordringer for både pc- og konsolspillere med sig, herunder mål-baseret missioner for at hjælpe spillere med at tjene XP og udstyr. Der kommer er en ny Mosin-Nagant-rifle, der skal erstatte den gamle Kar98k, samt et antal fejlrettelser og UI-forbedringer.

Der kommer ligeledes nyt udstyr, der skal samles, inklusiv Dinoland t-shirts og Baby Bear sleep masker. Det meste er tidsbegrænset og vil blive erstattet af en ny runde med udstyr i senere på foråret og midt på sommeren.


Hvordan man får PUBG season 7

Opdateringen er gratis, og for at få den, skal du bare indlæse spillet. (Hvis du ikke har den nyeste programrettelse, vil du ikke være i stand til at oprette forbindelse, så du finder hurtigt ud af, om opdateringen er installeret.)