Red Dead Redemption 2 på vej til PC ifølge nyt læk

Red Dead Redemption 2 PC (1)
Et nyt læk peger nu på at Red Dead Redemption 2 er på vej til PC, eftersom der muligvis er fundet et bevis i Rockstar Social Club.

På Twitter er der nemlig dukket information op omkring dette igennem JakoMako51. Takket være JakoMako51, er der blevet fundet en linje i Rockstar’s Social Club kode, som lyder: ”RDR2_PC_Accomplishments". Kort efter denne linje, støder vi på ”RDR2_PS4_Trophies", hvilket ikke kan være helt tilfældigt.Intet af dette er indtil videre bekræftet af Rockstar, men sandsynligheden for at Red Dead Redemption 2 lander til PC, virker efterhånden til at være ret stor.
Der har tidligere floreret flere rygter omhandlende Red Dead Redemption 2’s ankomst til PC, men dette læk virker til at være et af de mere troværdige.

Red Dead Redemption 2 PC leak.jpg

Rockstar Games har desuden tidligere udtalt, at der ikke er nogen ulempe ved at udgive Red Dead Redemption 2 til PC - "There is no downside to releasing the game on PC." Udtalte Strauss Zelnick – CEO for Take-Two.
Sammenlagt, holder dette læk og Rockstars udtalelse, stadig liv i rygtet om et Read Dead Redemption 2, til PC.

Indtil Rockstar officielt kommer med en udmelding, er intet bekræftet, og vi må indtil videre bevæbne os med tålmodighed.


Billeder og kilder: PCgamer, Twitter