Red Dead Redemption 2: PC vs PS4 Pro / Xbox One X

Red-Dead-Redemption-2
Red Dead Redemption 2 kommer ud på pc'en om to uger, og den første grafik-sammenligning mellem pc'en og konsolversionerne er dukket online. Denne video sætter pc-traileren mod Xbox One X-versionen i identiske scener / miljøer.


Desværre har denne video en masse komprimerende artifacts, og som sådan, er der ingen måde at bedømme den visuelle forskel i spillets strukturer på. Du vil stadig være i stand til at bemærke den forbedrede visuelle afstand, som pc-versionen vil tilbyde sammenlignet. Derudover ser nogle effekter fra spillets miljø være langt bedre på pc'en.

Rockstar har erklæret, at pc-versionen vil have øget draw distances og bedre navigation, belysningskvalitet samt skulle dags- og natbelysning være optimeret sammen med spor i sneen. Desuden vil spillet have forbedrede refleksioner og skygger med højere opløsning på alle afstande. Træstrukturer og forbedrede græs- og pelsstrukturer tilføjes også for ekstra realisme.

Som sagt er dette en tidlig videosammenligning, der giver dig en idé om de visuelle forbedringer i pc-versionen. Denne video sammenligner ikke hvert aspekt af spillet, da det ikke er ude endnu på pc'en.


Læs vores test af Red Dead Redemption 2 (PC)

Kilde & Image credit

Cycu1