Red Dead Redemption Remake måske på vej

red_dead_redemption
Det er næsten ti år siden Red Dead Redemption blev frigivet, og hvis man skal tro et nyt rygte, har Rockstar Games nogle episke planer for at fejre titlen tiårsdagen.


Rygterne siger, at der er en red Dead Redemption remake i pipeline, og at den kunne ankomme i 2020. Der har dog ikke været nogen bekræftelse af dette fra Rockstar Games indtil videre.

Denne påstand kommer fra en Reddit bruger, der hævder at kende en af Rockstar Games’ environment artist, men som valgte at forblive anonym. Det hævdes, at der udvikles komplet nyindspilning til Red Dead Redemption, og at den vil have alle de nye funktioner, der er til stede i nuværende Red Dead Redemption 2.

Historien ændres muligvis lidt i genindspilningen for bedre at forbinde den originale titel med efterfølgeren. Den anonyme Reddit bruger tilføjer, at denne titel er beregnet til frigivelse i slutningen af 2020 – eller sågar i begyndelsen af 2021. Det kan skyldes, at fejl har påvirket udviklingen en smule. Selvsamme rygtebørs hævder, at 2/3 af Red Dead Online teamet er blevet flyttet til genindspilningens konceptet for at sikre, at projektet fuldføres.

Der er naturligvis ingen bekræftelse om en potentiel ny omgang Red Dead Redemption fra Rockstar Games, så vi anmodes om en portion sund fornuft ind producenten melder noget officielt ud.


OPDATERING:
Det tyder på nyheden var en omgang HOAX. Læs mere HER.