Resident Evil 3 Remake demo frigives i denne uge

wg2BHdtHJvhMr2AfkzioZU-650-80
En gratis demo til Capcoms kommende rædselsspil, Resident Evil 3 Remake, rygtes at blive frigivet senere i denne uge - fredag 20. marts - ifølge ny info fra en anset online leaker.


Twitter-kontoen AestheticGamer1, som har en imponerede track record, når det kommer til at spå om Capcom-nyheder, blev for nylig spurgt om den planlagte frigivelse af demoen (som allerede er blevet bekræftet af udvikleren) og omtalte den 20. marts som den nuværende interne lanceringsdato, efterfølgende er blevet bekræftet.

Det står uklart, om demoen lanceres på samme tid på tværs af pc, PS4 og Xbox One, eller eksklusiv til en enkelt platform, men - hvis denne rygtede udgivelsesdato er sand - vil Capcom have flere detaljer at dele i de kommende dage.

resident evil remake.JPG

Resident Evil 3 Remake frigives i april, men du behøver ikke vente så længe for at få en snert af gameplayet. Ifølge den officielle Resident Evil twitter-konto er en demo på trapperne.

Bortset fra meddelelsen om, at en demo er "på vej", har vi ikke andre detaljer om, hvornår eller hvad det vil bringe med sig. Tweeten lover flere detaljer "i den nærmeste fremtid".

Det er uvist, om denne kommende demo vil have multiplayer-mode, singleplayer-kampagnen eller begge dele, men Nemesis-hypen vokser stødt.


Source & Image credit:

AestheticGamer1, Capcom