Resident Evil 3 remake: Alt du skal vide

Resident-Evil-3-Nemesis-Jill
Capcom har teaset med eksistensen af Resident Evil 3 remake i nogen tid. For nylig lækkede coveret til spillet, så vi ved, at en annoncering er på trapperne. Her er alt, hvad vi ved om dette kommende overlevelses-horror-spil.


Hvad er Resident Evil 3 remake?

Dette er en nyindspilning af Capcoms Resident Evil 3: Nemesis, der blev frigivet tilbage i 1999. Dette spil følger Jill Valentine, en af hovedpersonerne i den oprindelige Resident Evil, mens hun forsøger at undslippe Raccoon City, som er inficeret med sultne zombier. Undervejs begynder en skabning, der kaldes Nemesis, at forfølge hende i hele byen. Nemesis er endnu farligere end andre Tyrant-modeller som Mr. X, der føjer mere avancerede våben til sit allerede skræmmende arsenal.

re3_zombie_horde.jpg

image credit: Capcom

Ligesom Resident Evil 2 (2019) programsætter Capcom dette remake som en helt ny lancering, og ikke som en normal remaster. Selvom det vil formodes at være tro mod historien og karaktererne, vil vi unægtelig præsenteres for nye tiltag og features i Resident Evil 3 remake – herunder nye fjendtlige møder eller gåder, som vil fremstå anderledes end i tidligere Resident Evil spil.


Resident Evil 3 remake covers afsløret

resident-evil-3-remake-logo-1.jpg

resident-evil-3-remake-logo-2.jpg

resident-evil-3-remake-logo-3.jpg

Image credit: Gamestat

Hvordan ser Resident Evil 3 remakes gameplayet ud?

Igen som Resident Evil 2 (2019) er genindspilningen af Resident Evil 3 et tredjepersons survival-horror-spil. Spillere bliver nødt til at forholde sig til begrænset ammunition og healing-items, i deres kamp for overlevelse. Vi er tidligere præsenteret for en kort samtale mellem nogle af udviklerne, der viser lidt mere af gameplayet, herunder et nyt dodge-move, som Jill kan bruge i kamp.


Spillere, der gennemførste Resident Evil 2 (2019), forstår, hvor farlig og skræmmende Mr. X. (Tyrant) var. Nemesis er et B.O.W. (Bioorganisk våben), og han er endnu værre end tidligere. Han er smartere, har mere brutale våben, og kan dukke op når som helst. Hans mission er at eliminere Stars fuldstændigt på alle nødvendige måder. Han kan endda bryde ind i områder med save points (men ikke save rooms), hvis du ikke slipper af med ham inden du træder ind i safe point områder.


Resident Evil 3 features

Her er alt, hvad vi ved om de forskellige funktioner i spillet, samt nogle pre-release-billeder. 


Er Resident Evil 3 remake first-person?

Nej. Mange spillere er forvirrede på denne front, fordi reveal-traileren til spillet har et langvarigt segment, der finder sted fra et førstepersonsperspektiv. Imidlertid vil Remident Evil 3 remake være et tredjepersons overlevelses horror-spil ligesom Resident Evil 2 (2019).Bliver Resident Evil 3 remake frigivet på Xbox One?

Ja. Mens det blev afsløret på PlayStation State of Play, kommer Resident Evil 3 remake til Xbox One ud over pc og PlayStation 4.


Hvornår er frigivelsesdatoen for Resident Evil 3?

Resident Evil 3 remake er programsat til release den 3. april 2020, og spillet kan også forudbestilles. Capcom frigiver også en Collector edition kun er tilgængelig via GameStop. Denne version inkluderer en statue af Jill, et kort over Raccoon City, en artbook og det digitale soundtrack til spillet. Du kan se alt inkluderet nedenfor.

resident-evil-3-collectors-edition.jpg


Source & Image credit:

Capsom, Gamestat