Sådan gamer du Call of Duty: Mobile med Controller

images (1)
Call of Duty: Mobile modtog sin første større patch i sidste uge. Sammen med et battle pass og nye spil-modes kom opdateringen også med integration for controller-support. I øjeblikket understøttes kun Dualshock 4 og Xbox One controllere.


Understøttelse mod andre enheder, forventes at ankomme via en fremtidig opdatering. I denne guide sætter vi fokus på, hvordan man spiller Call of Duty: Mobile med en controller.

Indstil din controller til Call of Duty: Mobil via seks nemme trin

På de fleste smartphones involverer processen en Bluetooth-forbindelse. Nogle enheder understøtter muligvis også en kabelforbindelse via USB-porten. I denne artikel kigger vi på Bluetooth-metoden, da den er mere almindelig.

Trin 1: Sæt din controller i parringstilstand. På en Dualshock 4 skal du trykke og holde knappen Share og PS nede på samme tid. Alternativt kan du trykke og holde på Xbox og synkroniseringsknappen nede på en Xbox One controller.

Trin 2: Aktiver Bluetooth, og indstil det til discover mode

Trin 3: Tjek efter en enhed "trådløs controller/ wireless controller", og forbind til denne. Når forbindelsen er skabt, skal du starte Call of Duty: Mobile.

Trin 4: Tryk på indstillingsikonet i øverste højre hjørne fra Home og Navigate til fanen Controller.

Trin 5: Her finder du listen med key bindings. Vi anbefaler, at du gennemgår listen nøje for at få styr på de basale funktioner. Når du er færdig, skal du trykke på fanen ”Indstillinger/settings” lige ved siden af ”Key Description”

Trin 6: Tryk på ”Opret forbindelse” for at afslutte processen.

At spille med en controller på en mobilskærm er uden en tvivl en tilvænnings sag, og i vores tilfælde gjorde timer af træning tingere mere betryggende inden man begiver sig i kam.