Se de første 10 minutter af Doom Eternal

doom_eternal_main
Doom Eternal er blevet forsinket en anelse da udviklerne gerne ville finpudse detaljerne endnu mere inden spillet kommer på gaden. IGN har dog været så heldige at spille den første del af spillet og det har de delt med resten af os.


Hvis man er til First Person Shooters er det umuligt at komme uden om Doom. Siden seneste reboot af serien i 2016 har Doom været tilbage på banen med hæsblæsende action, masser af over the top våben og naturligvis horder af dæmoner der skal stoppes. 

Doom Eternal Demon

Doom Eternal er næste spil i serien, som oprindeligt skulle være udgivet den 22. november sidste år, men blev skubbet til den 20. marts i stedet for. 

Hos IGN har de dog været så heldige, at få lov til at spille den første del af spillet, og de første 10 minutter har de delt på deres YouTube side i lækker 4K/60FPS, så vi kan se lidt af hvad vi kan se frem til når det nye spil lander. 

I Doom Eternal flyttes kampen imod helvedes horder af dæmoner fra Mars til jorden. Det bliver kombineret med nye våben og et helt nyt take på bevægelse i spillet. Det kommer til at give spilleren helt nye måder at komme rundt på kortet. Det kan blandt andet ske via den nye Shotgun med Grabling Hook, eller ved at kravle på væggene på en måde som vi ikke har set i tidligere Doom Spil.