Sony øger produktionen af PlayStation 5

ps5-teaser-topimg
Sony øger efter sigende produktionen af PlayStation 5-konsollen, efter større efterspørgsel blandt folket, grundet Covid-19.

Ifølge Bloomberg, har Sony har netop valgt at øge PlayStation 5-produktionen til 10 millioner enheder i 2020, som følge af en højere efterspørgsel grundet Covid-19.Den oprindelige plan for Sony, var at producere 5-6 millioner konsoller i løbet af 2020, hvilket den nye plan rundt regnet fordobler.
Masseproduktionen af PlayStation 5 siges at være begyndt i juni måned, og ifølge den seneste plan, forventer Sony at have 5 millioner konsoller klar i løbet af slutningen af september, med yderligere 5 millioner enheder klar i december.

Alle 10 millioner konsoller, vil dog ikke nå ud til butikkerne i 2020, grundet logistiske forsinkelser. Idet det kan tage flere måneder fra konsollen produceres i Kina, til de lander på hylderne i resten af verden, vil konsoller der produceres i de sidste par måneder af året, muligvis først lande i butikkerne i starten af 2021.


Derudover lyder det også til, at Sony vil øge produktionen af DualSense-controlleren, som oprindeligt var planlagt til 10 millioner enheder.

Sony har efterhånden afsløret mange detaljer omkring PlayStation 5, men vi mangler endnu at høre om pris og lancerings-datoen.
Vi holder jer selvfølgelig opdateret, så snart Sony melder noget ud vedrørende dette.


Billede og kilder Bloomberg, IGN Nordic