Sony afslører ny dato for PS5 præsentation

PS5  the furture of gaming 11 juni event tweakdk
Sony har planlagt sin livestream "The Future of Gaming" til torsdag. Under denne præsentation er det forventet at vi får et nærmere kig på gameplayet på PlayStation 5 og dertilhørende fremvisning af en række spil.


Mandag meddelte Sony, at de har programsat deres PlayStation 5 event til 11. juni. Virksomheden planlagde oprindeligt "The Future of Gaming" live stream til 4. juni, men i kølvandet på protester og optøjer over George Floyd's død, besluttede Sony at trække stikket på ubestemt tid. Nu, når tingere igen finder sin vante gang, føler Sony, at en uges udsættelse er tilstrækkelig.

plsystation 5 udsættes.JPG

"While we understand gamers worldwide are excited to see PS5 games, we do not feel that right now is a time for celebration and for now, we want to stand back and allow more important voices to be heard"

Sony-insidere lækkede nyheder om næste generations gameplay-showcase i sidste måned. Sony bekræftede senere rygterne og tilføjede, at de har mere end en times indhold at dele under "The Future of Gaming" streamen. Sony forklarede også, at dette er den første af flere events, der er planlagt, når konsolproducenten forbereder sig til PlayStation 5 lanceringen senere på året.

June 11 PS5 afsløring.JPG

"The Future of Gaming" livestreamen vil uden tvivl blive hilst velkommen af fans, der længe har higet efter nyheder og demonstration af den nye hardware i PS5. Indtil nu har der været mangel på spiloplysninger fra Team Sony, mens Microsoft har fyret de første skud af i deres next-gen konsol kanon.

Vi fik dog et hurtigt glimt af, hvad PS5 er i stand til takket være Epic Games. I sidste måned brugte udvikleren et PlayStation 5 dev-kit til at demonstrere nogle af de nye kernefunktioner i den kommende Unreal Engine 5. 

Virksomheden sagde, at de var nødt til at omskrive visse dele af denne game engine for at imødekomme Sonys ultrahurtige SSD i PS5 konsollen.

Tech-demonstrationen så spektakulær ud, men det vil være dejligt at se nogle faktiske spil komme til systemet. Sony nævnte ikke nogen titler, så det må vi have til gode til The Future of Gaming livestreamen. 


Hvor kan du se The Future of Gaming?

Du kan se The Future of Gaming, der starter den 11. juni kl. 13 PDT på PlayStations YouTube- eller Twitch kanal.


Læste du også:

Sony PlayStation 5: Her er alt hvad vi ved om PS5