Sony afslører PlayStation 5 logoet på CES 2020

PlayStation 5 logo afsløret på CES 2020
Sony overraskede spilverdenen ved at offentliggøre en PlayStation 5 pressemeddelelse på CES 2020 og delte det første kig på PlayStation 5 logoet. Det er præcis, hvad man ville forvente. Logoet ligner PS4 logoet. Sony har dermed fastholdt sin PlayStation-branding ekstremt konsistent gennem generationer, så enhver større ændring for PS5 ville have været et underligt træk fra deres side.


Mens flere leaks hævder at have spottet billeder af PlayStation 5 development kits, er Sony forblevet tavs om konsollens specifikationer og design. Det kan virke underligt i betragtning af hvad Microsoft har afsløret indtil videre, men tværtimod ville en større PlayStation afsløring på CES 2020 have været ude af karakter for producentens normale procedure. Virksomheden foretrækker at reservere sine releases til egne events, og det vil uden tvivl også blive en del af PlayStation 5 frigivelsen.

PlayStation 5 logo afsløret på CES 2020.png

Derfor må vi væbne os med tålmodighed indtil Sony afholder en privat pressekonference for at se eventuelle nye oplysninger dukker op.

ces_promo.png

2020 tyder på at blive en skelsættende år for konsolspil. Microsoft og Sony vil begge udgive deres nye konsoller, og begge forventes at komme med en enorm opgradering i forhold til deres forgængere. Men rygter antyder også, at de vil være bagudkompatible, så gamere vil stadig være i stand til at spille klassiske favoritter uden at trække en ældre konsol ud af skabet.

ps5-devkit-letsgodigital.jpg


Source & Image credit:

Sony, LetsGoDigital