Sony skyder 250 millioner dollars i Epic Games

sony+epic-games
Sony har lavet en strategisk investering i Epic Games, men selvom 250 millioner dollars lyder af meget svare det kun til omkring 1,5% af Epic Games.


Vi så for ikke så for ikke så længe siden, at Epic Games præsenterede deres Unreal Engine 5, som i demoen køre på PlayStation 5 hardware. Det kunne dengang måske allerede have afsløret lidt om det udvidede samarbejde mellem de to firmaer. 


I en pressemeddelelse melder Sonys CEO Kenichiro Yoshida, at det nye udvidede samarbejde ikke kun vil omfatte spil, men også digital underholdning i en bredere forstand.

Det bliver spændende at se hvad samarbejdet kommer til at have med sig fremadrettet. Unreal Engine 5 er helt sikkert den del af firmaet, som Sony kan drage mest nytte af i deres fremtidige spiludvikling.

Læs også:
Unreal Engine viser imponerende muligheder

Unreal-Engine.jpg

Det kan dog også ses som en investering i et firma som Sony forventer bliver et godt økonomisk afkast. Investeringen på 250 millioner dollars giver som sagt kun omkring 1,5% ejerskab af Epic games. Det kan dog noteres at Tencent tilbage i 2012 investerede omkring 230 millioner dollars og den investering betyder at de i dag ejer omkring 40% af Epic Games.