Spil Cyberpunk 2077 i 3rd person perspektiv

cyberpunk-2077-3rd-person
Muligheden for at spille Cyberpunk 2077 i 3rd person perskektiv er en af de ting, som mange har givet udtryk for at mangle. Det betyder naturligvis, at der er nogen der har moddet spillet.

Der er blevet arbejdet med muligheden i modding communitiet siden Cyberpunk 2077 blev udgivet. Nu er det første mod tilgængeligt til download, der giver muligheden. Basalt set er det en cheat engine, der giver muligheden. heldigvis er Cyberpunk 2077 et singleplayer spil, så det står folk frit for at "snyde" uden, at det ødelægger oplevelsen for andre spillere.

Den seneste version af det nye mod giver muligheden for fire forskellige kameravinkler. For at gøre brug af det nye mod skal man downloade den her, og så efterfølgende pakke indholdet ud i sin Cyberpunk 2077\bin\x64\ mappe. 

Herefter kan man aktivere de alternative kameravinkler ved hjælp af B knappen.

Der er via NexusMods.com allerede adskillige mods tilgængelige til Cyberpunk 2077. Der er blandt andre flere, der forbedre kontrollen med din version af V igennem forbedre dodge, muligheden for en "walk" funktion og flere andre ting.