Taber over 60 kilo ved at spille Pokemon GO

ELiNwXvX0AATjhf
Da Pokemon GO blev frigivet, var en af de (måske) utilsigtede bivirkninger af spillet, at det tvang spillerne til at gå meget, hvis de skulle opnå fremgang i spillet, og dermed at træne mere end de måske normalt ville have gjort. Nu ser det ud til, at Pokemon GO har skabt fundament for en ret imponerede succeshistorie, hvor en studerende hævder, at have tabt mere end 60 kilo ved at spille Pokemon GO.


Ifølge rapporten krediterer Tommy Monkhouse spillet for at have hjulpet ham med at tabe så meget som 140 pund (omregnet til 63.50 kilo) på et år, siden han begyndte at spille Pokemon GO. Han omtaler, at have været en fan af Pokemon lige siden han var ung, og besluttede at spille Pokemon GO, efter at en ven havde anbefalet det til ham.

Source: Niantic

Pokemon GO er dybest set et placeringsbaseret spil, hvor spillerne skal gå til bestemte placeringer, hvis de vil deltage i raids, udfordre gyms og fange Pokemon. Dette betyder, at de mere ivrige spillere potentielt vil bevæge sig over store geografiske områder i kampen om at fange så mange Pokemon som muligt.

Derfor vil spil som Pokemon GO egne sig godt til typen, der måske ikke helt har lysten til regelmæssige løbeture eller en tur i fitnesscentret. 

følge Monkhouse toppede hans Pokemon GO passion med 3 timers vandreture, hvilket resulterede i det imponerede vægttab i løbet af et år.


Source & Image credit:

Niantic, dotesports