AUTHOR : Uber
PUBLISHED : 2019-09-23 13:13

The Black Masses får ny in-engine teaser trailer


Kommende The Black Masses har fået en ny in-engine teaser trailer, og næste trailer er programsat til 26 september 2019.

The-Black-Masses-10K-zombies-672x372


Brilliant Game Studios har udgivet en ny teaser-trailer til sin open world firstperson fantasy co-op RPG, The Black Masses. Den nye video indeholder nye optagelser afviklet i deres nye game engine, og resultatet er ret imponerende. Derudover afslørede holdet bag, at de planlægger vil frigive en ordentlig trailer til demo 26. september.

Fra hvad vi hidtil har erfaret, vil demoen give spillerne en chance for at prøve og teste spillet i dets nuværende tilstand. Demo vil sandsynligvis være baseret på spillets Early Access-build, der efterfølgende frigives.

I The Black Masses vil spillerne være i stand til at udforske en 16 kvadratkilometer stor ø. Denne ø vil blive befolket af hundreder af tusinder af besatte indbyggere. Spillerne skal kæmpe for at undslippe horderne ved at krydse bygninger og forhindringer med brug af et nyt parkour-system eller konfrontere dem.VORES PARTNERE

Synology
Olympus
Razer
MSI
Cooler Master
Cougar Gaming
Corsair
AMD
ASRock
Deepcool
Seasonic
Gigabyte