The Walking Dead: Saints & Sinners rammer milepæl

The Walking Dead Saints & Sinners
Skydance Interactive har meddelt, at The Walking Dead: Saints & Sinners har lavet mere end $ 29 millioner i omsætning på alle platforme siden den første lancering den 23. januar. Det gør The Walking Dead: Saints & Sinners til et af de bedst sælgende VR-spil i 2020.

Survival horror VR-spillet er blevet rost for dets visuals, fysikbaserede kamp, originale historie og velintegrerede spilsystem. Det har resulteret i en global topsælger efter frigivelsen til PC VR, PSVR og senest Oculus Quest-platformen. The Walking Dead: Saints & Sinners blev også anerkendt af anmeldere for sit innovative gameplay og modtog flere prisudnævnelser, herunder "Bedste VR / AR-spil" ved Game Awards i 2020.

Derudover kan Oculus Quest-spillere se frem til lanceringen af The Trial game-mode den 4. februar. Den gratis opdatering til spillet, vil udfordre spillerne til at stå over for ubarmhjertige bølger af walkers. Når spillere overlever hver runde, vil de blive belønnet med point baseret på deres præstationer, som de vil kunne bruge til blandt andet at købe våben og crafting items til brug mod den næste bølge af fjender.


Source & Image credit:

Skydance Interactive