Tony Hawks Pro Skater 1 og 2 HD remaster på vej

tonyhawk remaster
Den originale Tony Hawks Pro Skater og spillets efterfølger var populære spil i Y2K-æraen. Spillene hjalp med en enorm stigning i populariteten af skateboarding i USA, og der har været mere end et dusin opfølgningstitler, der siden har båret Tony Hawks navn. Så det giver mening, at begge spil tyve år senere vender retur opdateret til dagens moderne platforme.


Vicarious Visions udvikler Tony Hawks Pro Skater 1 og 2, en titel, der har gendannet versioner af de klassiske spil. Spillet ankommer den 4. september 2020 til PlayStation 4, PS4 Pro, Xbox One, Xbox One X og PC via Epic Games Store. 

thawk.webp

Du kan se frem til moderniserede Create-A-Skater og Create-A-Park Modes, HD-grafik og alle niveauer, levels og pro-skatere fra det originale spil. Disse inkluderer Tony Hawk, Bucky Lasek, Steve Caballero, Geoff Rowley, Andrew Reynolds, Elissa Steamer, Chad Muska, Eric Koston, Rodney Mullen, Rune Glifberg, Kareem Campbell, Jamie Thomas og Bob Burnquist. Der er også lokal og online multiplayer modes såvel som nye udfordringer og mål. Det eneste der mangler, er et par sange fra det ikoniske soundtrack.

Source & Image credit:

Engadget