Warcraft Classic: Første raid er allerede slået

world-of-warcraft-classic
Som nogle af jer måske allerede ved, lancerede Blizzard for nylig deres World of Warcraft Classic. I tilfælde af at du ikke var klar over det, er det dybest set den originale eller “vanilla” versionen af spillet, der første gang blev lanceret for mere end 10 år siden.


Det ser ud til, at mindre end en uge efter, at spillet gik live, har det guild, der går under navnet APES, allerede har formået at slå og gennemføre det første raid. Mens guilds races til det første ikke er nyt, er det imponerende ved dette at World of Warcraft Classic er baseret på den originale version af spillet.

Dette betyder, at alle de moderne bekvemmeligheder, som Blizzard har lavet til World of Warcraft gennem årene, ikke er tilgængelige. Det samme gælder de nyere genstande eller skills, som spillerne har været vant til i det sidste årti. Nogle spillere har faktisk klaget over, hvor let det nyeste World of Warcraft er, i det mindste sammenlignet med originalen.

Indtil videre ser den klassiske version af MMORPG ud til at være et hit, hvor der er flere spillere, end serverne kan håndtere i øjeblikket.


Kilde & Image credit:
Blizzard