Witcher 3 frigives til Nintendo Switch 15. oktober

The-Witcher-3-på-Nintendo-Switch
Rygterne om CD Projekt Reds kritikerroste, The Witcher 3, skulle lanceres på Nintendos Switch konsollen, har floreret i ganske lang tid nu. Det eneste der basalt set har manglet er udgivelsesdatoen. Den er endelig frigivet.


Takket være en annoncering under Gamescom 2019 har vi endelig fået en frigivelsesdato for The Witcher 3 til Switch lydende på 15. oktober 2019. For at få spillet til at køre på Nintendos hybridkonsol, har CD Projekt Red fjernet mange af spillets visuelle effekter - et uheldigt, men nødvendigt onde i betragtning af Switch konsollens hardwarekonfiguration kombineret med systemkravene fra Witcher 3.


Som du ser i annonceringsvideoen ovenfor og hands-on gameplay videoer fra pressen, ser The Witcher 3 ikke ligefrem imponerende ud. Teksturerne er mudrede, maskerne mangler detaljer, og der ser ud til at være minimal anti-aliasing. Yderligere ser performance ud til at være ret dårlig, i det mindste efter vores standarder. Selv i traileren er der flere mærkbare FPS drop.


Med det sagt er The Witcher 3 ikke et lille spil. Der er tale om et open-world RPG med masser af NPC'er, monstre og genstande, der skal renderes, som vi må kippe på hatten til udviklerne bag denne portering, at de overhovedet er kommet i mål med denne konsol migrering.


Og da spillet afvikles på en relativt lille skærm, så vil nogle af disse visuelle nedgraderinger ikke være så mærkbare som man kunne frygte.

Hvis du aldrig har spillet The Witcher 3 før, eller du har, men ønsker at opleve det på en ny måde, er det muligt at forudbestille


Kilde & Image credit:
Nintendo