World Of Warcraft: Shadowlands: Ny udgivelsesdato

World of Warcraft Shadowland
Tidligere på måneden meddelte Blizzard, at de ville forsinke frigivelsen af World of Warcraft: Shadowlands. Virksomheden erklærede, at de på grund af den feedback, de modtog under betaversionen af spillet, besluttede, var nødt til at vende tilbage til tegnebrættet og ordne nogle af de ting, spillerne havde problemer med. De har jo resulteret i en ny udgivelsesdato.

Virksomheden oplyste ikke præcist, hvornår spillet ville blive frigivet, men i det seneste indlæg på World of Warcraft-webstedet ser det ud til, at vi nu har en dato at se frem til, og det er den 23. november 2020 (eller den 24. november afhængigt af hvor du bor).

Ifølge Blizzard, “Since we first told you about our decision to delay, we’ve used the time to further polish the expansion and shore up the endgame, including overhauling the combat and rewards in the Maw, and reworking the Covenant systems to make your choice more immediately impactful and have clearer long-term goals.”

Virksomheden har også meddelt, at de også vil afholde en pre-launch begivenhed, der starter den 10. november, så hvis du allerede spiller spillet, eller hvis du vil deltage i arrangementet, vil du være i stand til at deltage, før spillet frigives.


Source & Image credit:

Blizzard