Worms Armageddon får massiv opdatering

Worms Armagaddon opdatering juli 2020
Efter to årtier får Worms Armageddon en massiv opdatering. Der har været mange populære spil gennem årene, men over tid har de en tendens til at ende i glemmebogen, når nyere titler frigives, og præferencerne for spillerne ændres løbende. Dette gælder vel og mærke ikke alle spil, og nogle ender som klassikere. Blandt disse finder vi Team17’s Worms Armageddon, som nu står over for en massiv opdatering af spillet.

Worms Armageddon blev frigivet tilbage i 1999, og med nyere Worms-titler som den kommende Worms Rumble skulle man tro, at dette spil var sendt på pension. Svaret er tværtimod, da udviklerne bag spillet har frigivet en temmelig massiv opdatering af spillet.

I den seneste opdatering, der bringer spillet op til version 3.8, har Team17 ikke kun lappet 370 problemer - de har også foretaget 45 ændringer og inkluderer også 61 nye funktioner. Dette er den slags opdateringer, vi måske forventer af spil, der stadig understøttes og er relativt nye, så det er bestemt et overraskende træk fra Team17.

Vi er ikke sikre på, hvad der sker med den pludselige opdatering og genoplivning af Worms Armageddon, men måske håber Team17 at lokke spillere tilbage til spillet med Worms Rumble i pipeline, som også åbner for battle royal mode.Source & Image credit:

Team17