Seasonic lancerer innovativ Seasonic Connect PSU design på Computex 2019

Seasonic er en af de absolut førende ODM'er af PSU'er på markedet, og under Computex, løftede Seasonic sløret for noget, der i den grad kan virkelig løser et stort problem blandt DIY-folket.

Seasonic er en af de absolut førende ODM'er af PSU'er på markedet, og under Computex, løftede Seasonic sløret for noget, der i den grad kan virkelig løser et stort problem blandt DIY-folket.

 

Alle ved, hvor stor en udfordring cable management kan være, når pladsen er trang, og PSu’en i mange kabinetter, kan være gemt væk under diverse former for covers.


Seasonic har introduceret Seasonic Connect designet - som for øjeblikket kun er tilgængeligt i en 750W kapacitet - som basalt set udvider PSU'ens IO-port til bagsiden af kabinettet og effektivt løser dette problem.

 


Seasonic Connect design er i øjeblikket begrænset til Prime GX 750 PSU, som er en 750W PSU med 80 PLUS Gold rating.

 

I vores optik et godt udgangspunkt, og perfekt placeret for det almindelige marked og i betragtning af byggekvaliteten af Seasonic PSU'er vil tjene som det perfekte valg til de fleste byggerier i dette segment.


Ifølge producenten, håndterer designet faktisk en del af konverteringen (3V og 5V) inde sleevet, der tilsyneladende hjælper med en lossless extension. Lige nu efterprøvet Seasonic konceptet, og om der skulle være efterspøgelse for denne form for extended sleeves. Er modtagelsen positiv, vil Seasonic udvide sortimentet.


Med sig i bagagen havde Seasonoc også andre nye PSU designs, herunder en heftig 1600 Watts 80 Plus Titanium PSU. Her kommer fanless strømforsyninger, hvor de blandt andet fremviste en 700W PSU i et helt passivt afkølet design, der stadig formåede at beholde sin 80 Plus Titanium rating.
Med sig havde de også et modulært 800 Watt 80+ Platinum design til SFX L formfaktor og de ekstra små builds. Denne PSU er i stand til at håndtere de høje belastninger.


Alt i alt ser det ud til, at Seasonic fortsætter med at være langt den bedste producent af strømforsyninger på markedet som vi kender fra deres rækker.

 

Kilde & Billeder

Seasonic, Image courtesy Wccftech