Microsoft Surface Pro 7 konfigurationer lækket

surface 7 pro
Det må være frustrerende for enhver producent, at holde kortene tæt ind til kroppen, og så alligevel konfronteres med leaks, der tager en snert af big bang overraskelsesmomentet, når nye produkter skal skydes ud over rampen.


Microsofts presseevent, der løber af staben 2. oktober 2019, hvor vi forventer en annoncering af blandt andet Microsoft Surface Pro 7, kommer næsten vanen tro utallige leaks. Denne gang omhandlende Microsoft Surface Pro 7 konfigurationer, som meget vel kunne afsløre, hvilke versioner den nye Microsoft Surface Pro 7 frigives med – om ikke andet på det europæiske marked.

De lækkede informationer omhandler:

– Microsoft Surface Pro 7, Intel Core i3, 4GB RAM, 128GB SSD

– Microsoft Surface Pro 7, Intel Core i5, 8GB RAM, 128GB SSD

– Microsoft Surface Pro 7, Intel Core i5, 8GB RAM, 256GB SSD

– Microsoft Surface Pro 7, Intel Core i7, 16 GB RAM, 256 GB SSD

– Microsoft Surface Pro 7, Intel Core i7, 16 GB RAM, 512 GB SSD

De lækkede konfigurationer er spændende set ud fra entry-level-modellen er udstyret med en Intel Core i3-chip kombineret med 4 GB hukommelse og 128 GB lagerplads. Dette er overraskende moment, da tidligere entry-level Microsoft Surface Pro 6 i Tyskland og USA, blev udstyret med en Intel Core i5 understøttet af 8 GB hukommelse.

ZubgQK5TFyTuL9pAo6w8jj-650-80.jpg

Rygterne vil også, at Microsoft vil afsløre en ny trådløs opladning af Surface Pen, som dermed træder i fodsporene på både Samsung og Apple, så brugerne trådløst kan oplade deres pennen ved at fastgøre den til tabletten.

Kilde & Image credit:
Techrader, Microsoft