Microsoft: Her er den nye Surface Go 2

MS Surface Go2
Microsoft introducerede onsdag en række nye Surface-branded hardware inklusiv Surface Go 2, Microsofts alternativ til den dyrere Surface Pro. Med et prisskilt lydende på $ 399 tilbyder Microsoft en budgetvenlig Surface Go 2, som bringer fleksibiliteten af en tablet og produktiviteten af en bærbar computer.


Den nye Surface Go 2 har det samme tynde og lette design som originalen, men forøger flere punkter på nøgleområder. For eksempel får du nu et lidt større 10,5 tommers PixelSense display (1.920 x 1.080 opløsning, 220 PPI) samt forbedret batterilevetid. Nu har vi muligheden for at konfigurere den bærbare med op til en 8. generation af Intel Core M-processor for så meget som 64 procent hurtigere ydelse sammenlignet med originalen.

Chief Product Officer Panos Panay forklarede under præsentationen, at de også tilføjede deres dobbeltmikrofonløsning, Studio Mics, for at øge stemmeklarheden og reducere baggrundsstøj samt et 5-megapixel kamera til de stadig vigtigere Team-møder.

Surface go 2.jpg

Batteriets levetid vurderes i mellemtiden op til 10 timer med tilladelse fra en fysisk større enhed og reduceret strømforbrug.

Som Ars korrekt påpeger, hvis du leder efter noget, der er lidt mere en tablet end en Chromebook og lidt mere bærbar computer end en iPad, er Microsofts nye Surface Go 2 måske værd at kigge på.

Læs også: Surface Book 3 får Intel Ice Lake og Nvidia GPUer

Priser starter ved $ 399 for entry-level Surface Go 2, der inkluderer en Intel Pentium Gold 4425Y-processor, 4 GB RAM og 64 GB lagerplads. 

Microsoft fortæller, at de første enheder vil frigives den 12. maj.