Surface Pro: Hold den opladet på farten

RE2GUWJ
Når vi er på farten, er det typisk iklædt en smartphone eller en tablet. Dette giver os fleksibiliteten til at kunne arbejde, mens vi bevæger os fra a til b. Her vil en af de største problemer være at have strøm nok under transporten. Skulle du ikke være i nærheden af en stikkontakt, må du ty til alternativer. Dem kigger vi på i denne guide.


Hvis du ikke bruger et standardstik til opladning, begrænses dine muligheder med nogle modeller af den nye Surface Pro og mobilopladning. Mens telefoner let kan tilsluttes batteripakker eller billadere, kræver Surface Pro lidt mere omtanke, når du er gået på jagt efter strømtilbehør.

Surface Pro batteripakke

41epCydWlkL._AC_.jpgProblemet med at bruge en batteripakke med Surface Pro er tveægget. For det første har du brug for tilstrækkelig kapacitet og output til at oplade tingene. For det andet er måden du konnekter på udviklet specielt for Surface Pro. Det betyder, at du har brug for en batteripakke, der leveres med et passende kabel, såvel som oven i hatten er ”typisk Apple dyr”

Her kommer et aktør som Batpower ind som en mulig løsning. Batpower er en batteripakke, der leveres med en 98Wh kapacitet, og den er spækket med USB-porte, som du kan tilslutte dine forskellige enheder til. Den leveres også med et Surface-ladekabel i kassen, så du kan bruge det, mens du er ude og er ved at oplade din maskine.

Prisen er omkring $130 via Amazon

Brug af din eksisterende USB-C powerbank61h6bKJvwmL._SX466_.jpgSurface Pro, der bruger Surface Connect og ikke USB-C, er en af de største downers på en ellers veldesignet enhed. Heldigvis kan du få et Surface Connect til USB-C-kabel rimeligt billigt.

Hvis du allerede har en USB-C PD aktiveret power bank, er dette kabel en smart og overkommelig investering. Det er lidt designmæssigt klodset, når du er på farten, men det er en bedre løsning end at købe en ny dedikeret power bank, så du kan oplade din Surface Pro.

Prisen er omkring $17 via Amazon

Surface Pro billader og inverterbatpower surface pro lader bil.JPGLigesom de transportable batteripakker, er problemet mest af alt, at du er nødt til at finde en med Surface connector på. Der er nogle få på markedet, men Batpower Car Charger ser ud til at have den bedste all-round løsning.

Batpower tilbyder ikke kun en 110W billader, der er kraftig nok til at fylde batteriet i din Surface Pro, men også et separat USB kabel. Du får en medfølgende til billaderen, men hvis du kun har brug for kablet, er det også en mulighed.

Batpower opladeren er vel og mærke ikke billig.

Prisen på Batpower Car Charger er omkring $53 via Amazon


Kilde& Image credit
Gæsteartikel