YouTube er nu mere tablet orienteret

youtube tablet designoptimeret
Nu, hvor flere tablets er i stand til at læse hjemmesider i desktop-kvalitet, har YouTube justeret sin webversion for at kunne gøre det samme. Det populære streamingwebsted har opdateret sin webgrænseflade for bedre at understøtte store berøringsskærmsenheder, som iPads, Android tablets og Chrome OS enheder.

Nye bevægelser giver dig mulighed for hurtigt at skifte mellem fuldskærmtilstand eller mini-afspiller, mens forbedret scroll og større ikon størrelser føles mere intuitive for brugeren. End tidligere. Den sædvanlige trepunktsmenu under miniaturebilleder er nu vedvarende i stedet for også at kræve en musemarkør.

Uanset hvilken enhed du bruger, vil vi også fremadrettet præsenteres for bedre sorteret visningshistorik, og du kan sortere afspilningslister ved at flytte videoer helt til toppen eller nederst. Tilsyneladende var ændringerne første gang synlige for brugere i marts, men er nu skubbet ud til flere brugere.

Selvom dette ikke nødvendigvis erstatter de dedikerede apps på Android eller iPadOS, og ikke vil være så obligatorisk, hvis du bruger en Chromebook med et tastatur og en trackpad, kan opdateringen være meget nyttig, hvis du foretrækker at håndtere så meget som du kan i’via din browser, som mange mennesker har tendens til. 

Er ændringen ikke trådt i kraft for dig allerede, bør den være på trapperne. 


Source & Image credit:

YouTube