Gaming keyboards med imponerende design

Logitech-G915-625x352
Producenterne plejer ikke at står tilbage med rosende ord, når de lancerer nye produkter. Udtryk som "revolutionerende" og "innovative" smides ofte rundt i markedsføringsland. Logitechs nye gaming tastaturer må dog siges at kunne dække føromtalte prædikater, og G915 Lightspeed og G815 Lightsync er iklædt et næsten umuligt design på denne form for keyboards.


Enhederne, der er navngivet G915 Lightspeed og G815 Lightsync, kan prale af en vigtig funktion: et "ekstremt tyndt" og "banebrydende" design, der kommer ind på bare 22 mm. Logitech kalder dette en "bedrift med teknik", som kan diskuteres - sandt, der er ikke hundreder af ultra-tynde gaming-tastaturer på markedet (ikke i høj kvalitet), men de findes dog.

Uanset hvad fortsætter Logitech med at sige, at både G915 og G815 er lavet af førsteklasses materialer, med børstede aluminiumsplader og "lavprofilerede" key caps, der viser lidt mere af tastaturernes smarte RGB belysning.


Begge gamer tastaturer leveres med en af tre switchvarianter: GL Clicky, GL Tactile og GL Linear, som fungerer stort set, som deres navne antyder. Clicky tilbyder høj og taktil feedback, taktil er lidt mere støjsvag med kun et "blidt" feedback bump, og lineær er helt som vi kender det.

Design og funktionsmæssigt er begge tastaturer næsten helt identiske. De tilbyder den samme RGB- og makrotilpasning per key (såvel som fem rebindable "G-taster" mod venstre), og placeringen af forskellige knapper og kontakter er ens.

2019-08-15-image-4.png

Den vigtigste forskel ligger i deres forbindelse: G815 er kablet, mens G915 tilbyder "pro-grade" trådløs funktionalitet med en reaktionstid på 1 ms og 30 timers batterilevetid (med 100 procent baggrundslyslysstyrke) på en enkelt opladning. Opladning tager i alt ca. tre timer.

2019-08-15-image-25.jpg

Hvis begge tastaturer lyder fristende, prissættes G915 til $ 250, mens G815 vil koste dig $ 200. Begge enheder kan købes nu.