Razer og Ducky i samarbejde om nyt mekanisk tastatur

razer-ducky keyboard 2019
I verden af mekaniske tastaturer vil de fleste nikke genkendende til Razer. Modsat har vi også mindre kendte mærker, som måske ikke er kendt for masserne, som Ducky, som faktisk er et populært valg blandt tastatur krigerne.

Ducky har flere gange forsøgt at komme ind blandt de mere velkendte brand, og den gode nyhed er, at det ser ud til, at både Razer og Ducky har indgået et samarbejde, som måske kunne give Ducky mere taletid – omkring et nyt mekanisk tastatur, Ducky One 2 Razer Edition.

Design og produktion af tastaturet, er blevet overladt til Ducky, og som sådan mangler det Razers brand design, selvom vi forestiller os, at det for nogle kan være en god ting.


Razers bidrag kommer i form af switcherne på selve tastaturet, hvor kunderne kan vælge mellem Razers grønne, gule eller orange switche. Dette kunne muligvis være første gang, vi ser Razers switches finde vej i ikke-Razer tastaturer, selvom firmaet gjorde omtalte et sådan sidste år, hvor de omtalte, at gøre deres kontakter tilgængelige for andre.

Tastaturet er prissat til $ 109 og er i øjeblikket til salg i Taiwan, men der er planer om at bringe tastaturet på hylderne Nordamerika.


Billede, Video, Kilde:

Brainbean