Disney + har ramt 86,8 millioner abonnenter

Disney plus
Mens virksomheder som Netflix og Hulu har haft et forspring, når det kommer til streamingtjenester, ser det ud til, at det ikke rigtig betyder noget for Disney +, for ifølge Disney har de meddelt, at deres Disney + streamingtjeneste har formået at ramme 86,8 millioner abonnenter.

Indrømmet, Netflix er stadig førehest med over 190 millioner abonnenter, hvilket placerer dem godt over 100 millioner foran Disney +, men når man tænker på, at det var var i sidste måned, at Disney meddelte, at Disney + havde 73 millioner abonnenter, er springet på 13 millioner abonnenter på så kort tid ganske enkelt imponerende og indikerer, at streamingtjenesten vokser meget hurtigere end konkurrencen.

Når det er sagt, giver det mening, at Disney + ender med denne imponerende vækstrate. Disney har mange populære franchiser på menuen såsom deres egne animerede film og serier, plus andre franchiser som Star Wars og Marvel. Virksomheden krydrer også udvalget med originale tv-shows, der er baseret på disse franchises. Mandalorianen, der i øjeblikket kører på sin anden sæson, har også været utrolig populær.

Hvor længe Disney skal bruge for at indhente konkurrenterne må tiden vise. Med den fart Disney + skyder, er det vel kun et spørgsmål om tid?Source & Image credit:

Disney +, Cnet, Bloomberg