iCar-projektet back on track til 2024

icar project
Vi troede, at iCar-projektet var gået fløjten, men nu vi flere dage i træk hørt omtale af Apples rygtede elbilprojekt. Denne gang er tidsrammen lidt mindre ... spændende.

I går kom det frem, at Apples elektriske bil ville blive lanceret i september 2021, historien meldte om, at denne tidsplan på baggrund af nuværende beviser syntes fantasifuld. Reuters har siden hævdet, at Apple Car eller iCar er mere realistisk i 2024 og citerer anonyme kilder "people familiar with the matter".

På nogle måder er det forståeligt, at eksperter er forvirrede over produktets roadmap, fordi Apple selv har ændret dette roadmap løbende om både tidsrammen og projektets art.

Virksomheden har arbejdet med Project Titan, siden 2014 og planlagde på et tidspunkt at begrænse sin produktion til software til andre producenters køretøjer.

Men alt dette er ændret ifølge Reuters kilder.

Apple målretter nu projektet mod 2024 for lanceringen af en forbrugerfokuseret personbil, som Reuters siger vil have "banebrydende batteriteknologi", der reducerer omkostningerne og øger bilens rækkevidde.

Ordet ”targeting”, som flittigt bruges af jungletrommerne kunne være værd at bide mærke i, da kilder tidligere advarede om, at iCar-projektet let kunne blive skubbet tilbage til 2025 som et resultat af pandemirelaterede forsinkelser.

For nu tyder 2021 som urealistisk.