AUTHOR : Jan Blaszkevizc
PUBLISHED : 2016-04-28 07:59:00

Corsair M65 PRO RGB


Er du på udkig efter en gamer-mus med stort G? Så kunne det være, du skulle klikke ind på vores test af Corsair M65 PRO RGB musen, der er det seneste skud på stammen inden for FPS gamer-mus fra Corsair. Med næsten latterlige hastigheder på op til 12.000 DPI og indbygget RGB-lys, kan man næsten ikke ønske sig mere - eller kan man? Klik ind på testen for at finde svaret.

Corsair er de seneste år stormet frem og blevet en meget anerkendt producent, når det kommer til gaming tilbehør i form af mus, tastaturer med videre. Personligt er en af mine yndlings gamer-mus nogensinde den første M60 mus, som efterhånden har nogle år på bagen. Jeg var den gang så glad for musen, at jeg købte to, til når den første var slidt op. Nu skriver vi 2016, og Corsair er klar med deres spritnye M65 PRO RGB, som bygger på den samme form/design som de tidligere modeller, men har fået noget af en overhaling under motorhjelmen og naturligvis RGB-lys, som navnet antyder.

 

tweak_dk_Corsair_M65_PRO_RGB_1

 

Husk altid at tage et smut forbi PriceRunner.dk inden dit næste hardwarekøb - hvem vil ikke spare lidt penge og få den bedste pris?

 

Pricerunner

 

 

tweak_dk_Corsair_M65_PRO_RGB_32

 

De tekniske detaljer
Vi har her været en tur forbi Corsairs hjemmeside og lavet en smule research på andre sider, eftersom at Corsair, af en eller anden årsag, har valgt ikke at skrive på deres egen hjemmeside, hvilken type kontakter eller sensor, der bruges. Her har i specifikationerne:

 • Størrelse: 118 x 72 x 39 mm
 • Kontakt type: Omron
 • Sensor model: Pixart PMW336x – optisk
 • Overflade kalibrering: Ja
 • Vægt med vægte: 135,5 gram
 • Vægt uden vægte: 115 gram
 • Kabel: 1,8 meter stofkabel
 • Optimeret til FPS-shooter
 • Indbygget hukommelse
 • Software: Corsair CUE
 • DPI hastigheder: 100 – 12.000 DPI
 • RGB-lys: 3 zoner
 • Programmerbare knapper: 8

Hvad finder vi i kassen?
Inden vi tager et kig på selve musen, skal vi naturligvis lige have pakket den ud først. Så lad os tage et kig på indpakningen:
M65 PRO RGB kommer i en sort/gul kasse, som er de farver, Corsair er begyndt at bruge til deres gamer-udstyr. Kassen kan åbnes op og byder på billeder og features, som viser nogle af de highlights, musen har at tilbyde.

 

 

Der er overraskende lidt tilbehør med til musen, da det eneste vi finder i kassen, ud over selve musen, er en lille manual og garantipapirene. Væk med papirene og blikket mod musen!

 

 

Selve musen
Vi starter med nogle skrå billeder af den venstre side. Overfladen øverst på musen er soft touch, mens siderne har en mere rug overflade, så man kan holde fast selv med svedige fingre. Teksten ”Corsair” løber ned ad den venstre knap, hvilket ser cool ud.
Designet er, som på de tidligere M60/M65-modeller, ret specielt og åbent bag til, så man kan kigge ind på aluminiummet, som basen er lavet af.

 

 

Med musen drejet en smule mere, kan vi rigtigt se den venstre side, som naturligvis også byder på frem- og tilbage-knapperne, som ligesom højre- og venstreklik også benytter Omron-kontakter. Hvis du ikke er bekendt med de tidligere udgaver af denne mus, giver den store røde knap måske ikke mening. Denne er kort sagt en ”sniperknap”, som nedsætter DPI'en, når den holdes inde – perfekt til når der skal snipes i for eksempel CS eller Call of Duty.
Den højre side byder ikke på noget spændende og har kun en støtte til ringefingeren.

 

 

VORES PARTNERE