Medlem af Tweak - Helt som det passer dig

Nu har du muligheden for at blive medlem af Tweak. Det er et nyt tiltag, vi sætter i værk, og som vi håber, du vil være med til at være en del af. Jo flere medlemmer vi er, jo bedre forudsætninger har vi sammen for at gøre dette til et sjovt samlingspunkt for os alle. Vores mål er at skabe Danmarks største og mest aktive community. Uden reklamer. Ufiltreret. Og helt ærligt.

Som medlem af Tweak deltager du i masser af konkurrencer om at vinde lækkert hardware og gadgets.

1 Hold dig opdateret

På Tweak laver vi mange nyheder, guides og tests. Vi ved dog, at det nok ikke er alt, der interesserer alle vores læsere. Derfor kan du som medlem vælge specifikt, hvilke emner der interesserer dig. Hver gang der kommer nyt inden for dine interesseområder, får du besked.

Du har naturligvis altid mulighed for at tilpasse de valgte emner.

2 Vind præmier!

I løbet af året vil der være masser af konkurrencer om hardware, der kan vindes. Du vil altid kunne se, hvilke præmier, der er i den igangværende konkurrence her:


Se præmier

Hvad kan du vinde?

De mest profilerede præmier findes i PLATINUM & AMBASSADØR puljen, men der er lækkert hardware i alle medlemskategorier.
BASIS
Gadgets & devices

0-10 point
Silver
Hardware

11-20 point
Platinum
Top Hardware

21-30 point
Ambassadør
Hardware & gadgets

Delinger

Sådan gør du (tilmeld dig her):

tweak Basis
GRATIS

Det er gratis at være BASIS medlem. Det eneste det kræver er, at du opretter en brugerprofil på Tweak. Herefter er du medlem og har muligheden for at deltage i konkurrencerne i BASIS puljen, som er præmier der kræver 0-10 point for at vinde.

Som BASIS medlem kan man maksimalt optjene 10 point pr trækning.

Tweak Silver
10 kr./mdr

Som SILVER medlem betaler du 10 kroner om måneden. Det betyder til gengæld, at du starter hver trækning med 10 point og derved er sikret automatisk deltagelse i BASIS puljen. Samtidigt åbner det op for muligheden for deltagelse i SILVER puljen, hvor præmierne er større. SILVER præmier kræver 11-20 point for at vinde.

Som SILVER medlem kan man maksimalt optjene 20 point pr trækning.

Tweak Platinum
29 kr./mdr

Som PLATINUM medlem betaler du 29 kroner om måneden. PLATINUM medlemmer starter hver trækning med 20 point og har altså automatisk sikret sig deltagelse i BASIS og SILVER puljerne - og har endvidere muligheden for at deltage i PLATINUM puljen, hvor præmierne er de mest profilerde. PLATINUM præmier kræver 21-30 point for at vinde.

Som PLATINUM medlem kan man maksimalt optjene 30 point pr trækning.

TWEAK AMBASSADØR

Den sidste mulighed er vores AMBASSADØR pulje, som er åben for alle medlemmer, uanset om du er BASIS, SILVER eller PLATINUM.

For at optjene lodder til AMBASSADØR PULJEN skal du hjælpe os med at dele Tweak artikler i dit netværk, hvor du synes det er relevant. Når du har nok delinger, deltager du i den kommende lodtrækning med dine antal optjente lodder. Der udloddes højt profilerede præmier i AMBASSADØR PULJEN.

Aktive medlemmer øger chancerne for at vinde.

Kommentér på indhold
1 point pr kommentar

Hver gang du laver en kommentar på Tweak, hvad enten det er i vores forum eller i kommentarerne til vores artikler, optjener du et ekstra point til lodtrækningerne i din medlemskategori.

Du kan maksimalt optjene 10 point oven i de point, som du evt. starter med.

Du kan se dine optjente point under din profil, når du er logget ind. Optjente point nulstilles efter hver lodtrækning.

Del artikler i dit netværk
1 lod pr deling

Hver gang du deler en artikel optjener du et lod til Ambassadør puljen. Der er intet maksimum på antallet af lodder du kan optjene.

Du kan se, hvor mange lodder du har optjent under din profil, når du er logget ind. Optjente lodder nulstilles for hver lodtrækning.

POINT SYSTEM REGLER

Point system

Du kan optjene flere point til trækningerne ved at være en aktiv del af community´et på Tweak. Det gør du ved at kommentere under vores artikler eller tests -eller ved at benytte vores forum. Du optjener et point for hver kommentar eller indlæg, du laver på Tweak.

Du kan max optjene 10 point til kommende trækning. Disse point nulstilles efter trækningen.


Point systemet fungerer således, at efter hver trækning nulstilles systemet, og der er altid samme sandsynlighedsmodel for at vinde i forhold til, hvor mange point, du har som medlem. Vinderne af konkurrencerne vil blive offentliggjort på Tweak og få tilsendt information om, at de har vundet. Præmien bliver sendt til nærmeste pakkeshop i forhold til den adresse, som er oplyst under medlemmets kontaktinformationer.

Aktiv på TWEAK

Er du aktiv på sociale medier eller deler du spændende artikler via emails? Så har du muligheden for at kunne vinde særlige præmier via vores Ambassadør pulje.

Du skal være medlem, være logget ind, og så bare dele den artikel, du syntes er relevant. Jo mere aktiv du er med at dele artikler, jo flere lodder får du, og jo større chance har du for at vinde.


Ambassadør puljen er overskuelig og gælder for alle medlemmer.

  • Der er fede præmier.
  • Der udtrækkes vindere.
  • Jo flere lodder du har, jo større chance har du for at vinde.

Vores partnere