Medlem af Tweak - Helt som det passer dig

Efter at Medlem af Tweak har kørt et godt stykke tid nu, har vi valgt at tilpasse opsætningen en smule. Heldigvis er det kun for at gøre det mere simpelt og gennemskueligt.

Medlem af Tweak er nu 100% gratis og der er ingen medlemstrin. Det eneste det kræver er, at du registrerer dig som medlem, og så har du mulighed for at deltage i vores løbende lodtrækninger og konkurrencer.

For at deltage i de løbende konkurrencer skal du blot svinge forbi konkurrencesiden og se, hvad der skal til for at få dit lod med i lodtrækningerne.

Der er dog også et par muligheder, der gør det muligt fra aktive medlemmer at forbedre vinderchancerne. På den måde kan du samle op til 10 lodder pr lodtrækning ved at være et aktivt medlem af vores community.

Vi sigter efter løbende lodtrækninger i løbet af året og vil gøre hvad vi kan for at kunne lave sjove og interessante giveaways til vores medlemmer.

1 Hold dig opdateret

På Tweak laver vi mange nyheder, guides og tests. Vi ved dog også, at det nok ikke er alt, der interesserer alle vores læsere. Derfor vil du på sigt kunne vælge specifikt, hvilke emner der interesserer dig. Så er planen at vi sender nyhedsbreve ud, hvor du får en praktisk og let opsamling på netop de emner du ønsker at læse mere om.

Du har naturligvis altid mulighed for at tilpasse de valgte emner.

2 Vind præmier!

I løbet af året vil der være masser af konkurrencer med lækre præmier. Du kan altid se, hvilke præmier der er i den igangværende konkurrence samt se hvordan du deltager lige her:
Se præmier

Aktive medlemmer kan øge chancerne for at vinde

KOMMENTER PÅ INDHOLD
1 lod pr kommentar

Hvergang du laver en kommentar på vores artikler på Tweak, hvad enten det er nyheder, guides eller anmeldelser, optjener du et ekstra lod som bruges i den igangværende konkurrence.

Du kan maksimalt optjene 10 lodder pr konkurrence.

Du kan se, hvor mange lodder du har optjent under din profil, når du er logget ind.

Optjente lodder nulstilles efter hver lodtrækning.

DEL ARTIKLER I DIT NETVÆRK
1 lod pr deling

Hver gang du deler en artikel, optjener du et lod til lodtrækningerne.

Du kan maksimalt optjene 10 lodder pr konkurrence.

Du kan se, hvor mange lodder du har optjent under din profil, når du er logget ind.

Optjente lodder nulstilles efter hver lodtrækning.

REGLER OG BETINGELSER

Du kan indsamle ekstra lodder til trækningerne ved at være en aktiv del af vores community på Tweak. Det gør du ved at dele vores indhold på de sociale medier eller kommentere under vores artikler eller tests. Du indsamler et lod for hver kommentar eller indlæg, du laver på Tweak.

Du kan max samle 10 lodder til kommende trækning. Disse nulstilles efter trækningen.

Systemet fungerer således, at efter hver trækning nulstilles systemet, og der er altid samme sandsynlighedsmodel for at vinde i forhold til, hvor mange lodder, du har som medlem.

Vinderne af konkurrencerne vil blive offentliggjort på Tweak og få tilsendt information om, at de har vundet. Præmien bliver sendt til nærmeste pakkeshop i forhold til den adresse, som er oplyst under medlemmets kontaktinformationer.

Konkurrencer og personoplysninger behandles jf. vores Regler og vilkår.

Vores partnere