Apple event 20. april: Her er hvad vi kan forvente

spring loaded arstechnica apple april 20
Efter at Siri lækkede nyheden om "Spring Loaded", der afholdes den 20. april, bekræftede Apple efterfølgende nyheden senere på dagen. På grund af den igangværende pandemi bliver begivenheden pre-recorded og delt på Apples Event-side. Vi har samlet alle relevante informationer, så vi kan kigge ind i, hvad vi kan forvente os af "Spring Loaded" 20 april.

Ligesom andre typiske Apple-events begynder denne også kl. 13 EST, hvor Apple-talsmænd, inklusive CEO, Tim Cook, vil tale om de innovative produkter, Apple har at tilbyde sine kunder. Du kan følge eventet her

Apple planlægger at afsløre følgende produkter:


Femte generation iPad Pro:

Den kommende iPad vil huse A14X Bionic, som viser sig at være identisk med M1 med hensyn til ydeevne og effektivitet. Ligesom sin forgænger vil femte generation blive tilbudt i to varianter med hensyn til skærmstørrelser, 11- og 12,9-tommer, hvoraf 12,9 varianten har mini-LED-teknologi. Selvom det endnu ikke er officielt bekræftet, går rygterne på, at 5. gen iPads har Thunderbolt 4 tilslutning, mens de mobile modeller sandsynligvis vil inddrage Qualcomm Snapdragon X55 5G-modemet.

D419418D-96F7-45D4-BDF9-F7B37E9BF9E9.jpeg.webp

Source: Apple

Selvsamme rygtebørs omtaler, at standard iPad og iPad mini også kan få et redesign og et nyt SOC.


Nye iMac'er og MacBook-pro med Apple Silicon:

I lang tid har der floreret rygter om, at iMac vil være den næste fra Mac-familien til at adoptere Apple Silicon, og Apple afslører muligvis nye iMac'er under "Spring Loaded" arrangementet. Den nye iMac rygtes at ankomme i både 24 '' og 31,5 '' skærmstørrelser med betydeligt tyndere rammer/bezels. Desuden vil de også huse M1 (X) processoren, der har en 12 core CPU og en 16 core GPU. Efter sigende vil Apple også tilføje nogle nye farver:  Space Grey, Green, Sky Blue og Rose Gold.

895012E8-C4DB-4F28-8417-6D2DFE5ACE70.jpeg.webp

Source: Apple

Apple rygtes også til at lancere den nye MacBook Pro, hvor de 14 tommer redesignede modeller vil huse M1X SoC. SOC'en parres med op til 32 GB RAM. Den nydesignede MacBook Pro har også Thunderbolt 4-porte, og der er rygter om, at MagSafe-strømstikket muligvis debuterer sammen med en HDMI-port og en microSD-reader.


Source & Image credit:

Apple