Asus frister gamere med nye TUF A14 og A16

A16
Asus afslører nye TUF gaming laptops A14 og A16 på Computex. Kraftfulde, prisvenlige AMD-drevne maskiner. Også præsenteret: Zephyrus G16's 2024-version.

Asus benytter Computex til at afsløre sine nye maskiner. Blandt dem er to nye bærbare fra TUF serien: A14 og A16. Disse computere med AMD CPU'er ønsker at tilbyde det bedste af det bedste til en fair pris. Der blev også præsenteret en ny Zephyrus G16. Asus spiller på hjemmebane ved Computex i Taipei og har til hensigt at vise, at de er til stede på messen ved at lave en række annonceringer. Gaming-delen er heller ikke blevet glemt, da firmaet præsenterede flere ekstremt interessante produkter. 

TUF.jpg

De mest bemærkelsesværdige annonceringer vedrører TUF serien. Denne serie, designet til at være mere økonomisk end ROG, tilbyder kraftfulde pc'er til lavere priser. To nye computere er på vej: Asus TUF Gaming A14 og A16. Asus TUF Gaming A14 markerer den store tilbagevenden til 14-tommers formatet. 

Et skærmstørrelse der er blevet en smule forsømt i de seneste år for gaming, men som er på vej tilbage i 2024. Vi har en 2,5K IPS LCD-panel med en opdateringshastighed på 165 Hz. Indvendigt finder vi en AMD Ryzen-processor i nyeste generation samt en GPU op til et GeForce RTX 4070. 

A16 har de samme tekniske egenskaber. Den eneste forskel er i skærmen, der øges til 16 tommer, og dimensionerne. Begge computere vil være tilgængelige fra den 15. juli til en startpris på 2199 euro. 

Zephyrus.jpg

Den nye 2024-version af Zephyrus G16, der skilte sig ud takket være sit overbevisende design, har en ny variation. Denne gang skifter computeren fra Intel til AMD, da den har en Ryzen-processor og et GeForce RTX 4070-grafikkort. For resten har vi stadig den samme tekniske specifikation, især med en 16-tommers OLED-skærm og 32 GB RAM. Den vil være tilgængelig fra den 15. juli til en pris på 2799 euro.

Vores partnere