Aya Neo Gaming konsol kan afvikle Crysis

Aya Neo front
Aya Neo er den første AMD Ryzen-drevne spilkonsol. Udviklingsarbejdet blev igangsat langt før Ryzen 5000-serien blev annonceret, hvilket betyder, at den er baseret på ældre "Renoir" arkitektur. Aya Neo er udstyret med en 6-core AMD Ryzen 5 4500U CPU baseret på en Zen2 core-arkitektur. Ryzen 4500U CPU har ingen SMT; derfor har den kun 6 tråde.

Aya Neo Founder var den første udgivne model. Founder edition af Aya Neo, skal derfor ikke betragtes som det endelige produkt.

AYA Neo Founder gemmer på 16 GB LPDDR4X RAM, og af lager, kan du vælge mellem 512 GB eller 1 TB NVMe-lager. En 1280 × 800 IPS-skærm er også en del af pakken. Neo er drevet af et 47wH batteri, der officielt kan give op til 6 timers brug.

AYA-NEO-Founders-1.webp

AMD Ryzen 5 4500U har Radeon 6 Vega-grafik, der har 6 compute units (384 streaming processorer). Selvom core-count er forholdsvis lavt, er det stadig tilstrækkeligt til at køre forskellige emulatorer og spil med processorkraften låst til 5W.

AYA-NEO-Founders-3.webp

Youtubers ETA PRIME og Taki Udon har frigivet deres anmeldelser af konsollen. Her meldes om spilbare frame rates ved 1280 × 800 med indstillinger sat til mellem til lav.

Aya Neo vil være en konkurrent til den kommende One Gx1 Pro og GDP Win3. Både One Gx1 Pro og GDP Win3 vil blive udstyret med Intel Tiger Lake CPU'er med Xe-grafik.

Aya-Neo-Crysis-2.webp


Source & Image credit:

ETA prime