Corsair udvider med AMD gaming laptops

Corsair Voyager AMD Gaming Laptop
Corsair er allerede en af verdens største hardware producenter og deres udvalg inkluderer stort set alle dele man har behov for til en gaming oplevelse. De har tidligere udvidet med stationære gaming systemer i deres Corsair One serie. Nu er tiden dog også kommet til gaming laptops. Corsair har nemlig netop annonceret deres Voyager a1600 gaming laptop.

Hvis man har fulgt Corsair igennem årene, overrasker det måske ikke det store, at de nu gør sig klar til at tage endnu en bid af hardware og gaming markedet. Corsair har stille og roligt udvidet deres sortiment, og har undervejs også opkøbt hele virksomheder, for at få et mere komplet sortiment af produkter. Både Elgato og Scruf er blevet en del af Corsair familien. 

Nu er tiden dog kommet til, at de kaster sig over gaming på farten, med full blown gaming laptops. Corsair har netop annonceret deres første model, i deres AMD baserede Corsair Voyager a1600. 


Corsair Voyager a1600 AMD Advantage Edition, kombinerer AMDs 6000 serie af CPUer med deres AMD Radeon RX6800M grafikkort. Den hardware bliver pakket ind i en slank og transportabel formfaktor, med en tykkelse på under to centimeter. 

Så Corsair lader altså ikke til at holde sig tilbage, og kommer ind på markedet, klar til at tage kampen op med allerede etablerede konkurrenter som MSI, Gigabyte og Razer.

CORSAIR_VOYAGER_16.png

Corsair Voyager a1600 kommer med en 16 tommers 2560x1600 IPS skærm, med intet mindre end 240 Hz refresh rate og AMD FreeSync. Så der kan heller ikke være megen tvivl om, at det bliver en gaming laptop i den dyre ende, når vi ser på kombinationen af hardware.

I vanlig Corsair stil er der naturligvis også RGB at finde i Voyager a1600. Tastaturet, som kommer med Cherry MX Ultra-Low Profile kontakter, er også udstyret med Corsairs Cappelix RGB lys. Corsair siger, at de har haft streamers i tankerne under udviklingen af deres nye laptops. Det har blandt andet også medført, at der er inkluderet 10 S-Key genvejs eller macro knapper over tastaturet, et 1080p Webcam og et mikrofon setup, med fire mikrofoner der sørger for støjreduktion og for at fange din stemme. CORSAIR_VOYAGER_20.png

Alt det er kombineret med gode tilslutningsmuligheder med blandt andet to Thunderbolt 3 USB 4.0 porte og en USB 3.2 Gen2 Type-C. Som en anden lille lækker bonus, er der også en indbygget Slipstream modtager. Så hvis du for eksempel har en Corsair trådløs mus, der gør brug af Corsair Slipstream, kan du tilslutte den uden at skulle bruge en separat USB dongle. 

CORSAIR_VOYAGER_12.png

Så på papiret ser det ud til, at Corsair har lavet et bæst af en gaming laptop. Vi satser på, at kunne få fingrene i en maskine til test, så vi også kan efterprøve om det hele kan levere gode resultater i den virkelige verden, og ikke bare se godt ud i deres pressemeddelelse. 

Der er pt annonceret to versioner af Voyager systemet. En med en AMD Ryzen 7 6800HS CPU kombineret med 2x16 GB DDR5 RAM og 1 TB PCIe 4.0 NVMe SSD. Den større model kommer med en AMD Rysen 9 6900HS CPU, 2x32 GB DDR5 RAM og 2 TB PCIe 4.0 NVMe SSD.

Corsair har annonceret priserne til henholdsvis 2699,99 og 2999,99 dollars. De har dog endnu ikke annonceret nogen dato for, hvornår vi kan forvente at se de nye maskiner lande til salg. 

Vores partnere