Dell fremviser nye mobile gaming-monstre

Dell G-series
Dell har lanceret sin G-serie af gaming-bærbare, hvoriblandt vi finder Dell G15. G-serien er designet som et alternativ til dyrere Alienware bærbare.

Hvis du er på udkig efter din første gaming-bærbare computer, ser Dells G-serie lovende ud med undtagelse af, at sortimentet i øjeblikket kun er tilgængeligt i Kina.

Lanceret den 8. marts 2021 repræsenterer G-Series G15 en budgetvenlig mulighed sammenlignet med Alienware-alternativer, der ligeledes tilbydes af Dell.

Lige nu holder Dell specifikationerne tæt ind til kroppen, men vi ved, at der vil være tre konfigurationer til rådighed med blandt andet NVIDIAs RTX 3000 GPU'er.

G15_open_back.jpg

Med hensyn til skærm kommer G-serien med 15,6 tommer. Skærmen har dog en opdateringshastighed på 360 Hz, som dermed kompenserer for den lille (ish) skærm.

Dell har også forbedret det termiske design og baserer det på kølingskonceptet fra deres Alienware laptops. Dette beskytter din bærbare computer mod overophedning fra krævende spil samt komponenter.

 

Farvelade til RGB-nørderne

Dell kommer RGB-fans i møde. G-serie af gaming-bærbare kan leveres med et valgfrit 4-zone RGB-tastatur, som du kan tilpasse og kontrollere ved hjælp af AlienFX.

Mere kosmetik; Dell G15 tilbydes i fire farver. Du kan få det i Dark Shadow Grey, Spector Green, Phantom Grey samt Obsidian Black.

Malingen, der bruges til at farve chassiset, er tilmed miljøbevidst, ifølge Dell.

Vi mangler så bare oversigten over specifikationerne, Dell!

 

Source & Image credit:

Dell