MacBook Air får nyt keyboard: Her er prisen

Apple_new_macbook_air_2020
En “budgetvenlig” ny MacBook Air meldes på vej med nyt tastatur – det vil sige nye scissor-switches, 256 GB lagerplads som standard, samt op til 2x bedre ydelse, takket været 10. gen Intel processorer.


Apple opdaterede i dag MacBook Air med det nye tastatur, der findes på 16 tommer MacBook Pro, såvel som nye 10. gen Intel processorer og en startpris på $999. Hertil kommer Air nu som standard med 256 GB lagerplads, et notch op fra tidligere model med kun 128 GB, desuden kan der nu også købes en model med 512GB lager.

Apple har ikke formelt anført navnene på de nye processorer, bortset fra at de fra 10. Gen Intel. Understøttelse af LPDDR4X RAM og Iris Plus-grafik om bord antyder, at de er baseret på Intels 10. gen Ice Lake CPU's.

Macbook Air 2020 specs.JPG

Med det nye "Magic Keyboard" fortsætter Apple med at bevæge sig væk fra butterfly-switches, der har været under heftig beskydning fra kunderne, mod scissor-switches, der blev hilst velkommen tilbage på 16-tommer MacBook Pro, sidste år. Den opdaterede MacBook Air har også Touch ID til at logge ind med fingeraftryk.

Startprisen på $999 giver dig en 1,1 GHz dual-core Intel Core i3 (konfigurerbar til en i5) og 256 GB lagerplads, mens du for $1.299 kan flytte blikket i retning af en 1,1 GHz, quad-core Core i5-chip (konfigurerbar til en i7) og 512 GB lagerplads.

Ellers har meget lidt ændret sig. Den findes stadig i gold, space grey og silver i et tyndt og let chassis. Det ser ikke ud til, at vi får megen opgradering på højtaler-siden på den opgraderede 16-tommer MacBook Pro, men den nye tastatur-menu, kan meget vel ende med at gøre den til en storsælgende enhed.

Derudover annoncerede Apple også, at de fordobler lageret på sine Mac Mini-konfigurationer.


Source & Image credit:

Apple