MacBooks får nyt design planlagt i 2021

apple-macbook-pro-16-ry-11-1200x630-c-ar1.91
I flere år nu har Apple fastholdt designet på sine MacBook bærbare computere, hvor nogle af de mere markante designændringer inkluderer nye farvetemaer, en indbygget OLED-skærm over tastaturet og en ny 16 tommer skærm. Men for det meste har ydersiden på MacBooks været ret velbevaret i mange år.


Selvom det nuværende design ikke er dårligt, er vi sikre på, at der er mange, der sandsynligvis vil mene, at det er tid til en ændring. Den gode nyhed er, at du kun skal vente til næste år, hvis vi vel og mærke sætter vores lid til Apple-analytiker Ming-Chi Kuo. Han hævder, at en ny designoverhaling kommer midt i 2021, hvor Apple vil introducere et splinternyt MacBook-design.

Kuo oplyser ikke, hvilke modeller der får det nye design, men i betragtning af Apples forkærlighed for ensartethed, ville vi ikke blive overrasket, hvis alle modeller modtager det opdaterede design. Det er endnu også uklart, hvilken slags designændringer vi kunne få at se, men hvis du har længtes efter et nyt MacBook-design, og du ikke har brug for en ny bærbar computer lige nu, kan det være en god idé at vente med indkøbet til næste år.


Source & Image credit:

 Ming-Chi Kuo