Modulære Laptop Display Koncepter

Dual monitor laptop concept
Compal DualFlip laptop er en nytænkende løsning tilpasset den digitale professionelle. Med specialdesignet hængsel og ekstra 13,3" skærm, forøger den produktiviteten og tilbyder en tablet-lignende oplevelse.

Compal DualFlip laptop er udstyret med en specialdesignet hængsel, der gør det muligt at folde en ekstra 13,3-tommers skærm ud enten ovenover eller ved siden af hovedskærmen. Dette vil imødekomme brugere, der har brug for en dual-display opsætning for at optimere deres produktivitet. 

Det vil fungere problemfrit for digitale kreative, udviklere og mange flere. Designet af Compal DualFlip laptop tillader også, at tastaturet kan fjernes for en tablet-lignende brugeroplevelse. Laptoppen er vinderen af iF Design Guide-prisen og identificerer, hvordan computere udstyr kan udvikle sig i den nære fremtid. 

compal-dualflip-laptop.webp

Denne konceptuelle laptop viser virkelig, hvor langt teknologien er kommet. Med dens alsidighed og tilpasning kan den tilfredsstille behovene hos en bred vifte af digitale professionelle. Uanset om det er for at skabe et fleropgavemiljø, der skal forenkle arbejdsgangen, eller for at tilbyde en mere intuitiv brugeroplevelse, er Compal DualFlip laptop et spændende fremskridt inden for computerdesign. 

Det er dog vigtigt at huske, at designet pt er et koncept og altså ikke et fysisk produkt endnu. Selv om ideen er god, så er det ikke første gang vi har set koncepter for laptops med flere skærme. Der er dog indtil nu ingen af dem, der er kommet ud på mainstream markedet. 

Vores partnere