Rygte: MacBook Pro med M1X SoC undervejs

MacBook Pro 16 tommer med M1X SoC
Et nyt rygte peger på, at den næste-generations Macbook Pro 16", vil blive udstyret med en yderst kraftig Apple Silicon M1X SoC.

Tidligere på måneden lancerede Apple deres første Mac's med den helt nye Apple Silicon M1 chip, der lovede massive forbedringer på ydelsen samt effektivitet.


Dette blev også en realitet, hvor benchmarks med M1 SoC'en, for alvor giver bank til sidste-generations Macbook Air og Macbook Pro med Intel processorer.

Apple har endnu ikke opdateret Macbook Pro 16" med en Apple Silicon chip, men nu peger et rygte på, at Apple allerede er i gang med arbejdet.
Ifølge et tweet fra LeaksApplePro, bliver næste-generations Macbook Pro 16", udstyret med en endnu kraftigere chip end M1 SoC.

Navnet på chippen er endnu ikke bekræftet, men chippen hedder muligvis M1X, og er udstyret med hele 12 kerner. 8 af kernerne er er high-performance, mens de sidste 4 kerner er high-efficiency. I henhold til en kilde der har testet af prototype af chippen, blev der udtalt: “if you think M1 is fast, you haven’t seen M1X”. Ydelsen lover altså bestemt godt.

Den nye Macbook Pro 16" med M1X chippen, forventes at blive afsløret næste år. Præcis hvornår, vis ikke endnu.


Billeder og kilder: Twitter (LeaksApplePro), Hexus

Vores partnere