Rygte: Nye MacBook Pro-modeller på WWDC 2021

nye Macbook pro modeller WWDC
Jon Prosser bekræfter rygterne om, at de nye MacBook Pro-modeller lanceres på WWDC 2021.

Jon Prosser har nu bekræftet rygterne om, at nye MacBook Pro-modeller kunne lanceres på WWDC 2021. Ud over flere rygter i løbet af den sidste uge kan Apple nu muligvis selv have teaset for denne ret så usædvanlige produktudgivelse.

Tidligere tweetede Luke Miani et rygte om, at nye MacBook Pro-modeller ville blive frigivet senere på året. Da han ikke selv havde bekræftet det, understregede Miani, at dette var et rygte snarere end et leak. Det ser ud til at have ændret sig nu, hvor Jon Prosser bekræfter rygteriet.

Jon Prosser bekræftede rygtet i et tweet og forklarede, at han kan "bekræfte", at MacBook Pro-modellerne kommer, og på WWDC 2021.

jon prosser.JPG

Det er værd at huske, at mens Prosser har brugt ordet "confirm" i sin tweet, er oplysningerne ret så spekulative. Som sædvanlig har Apple hverken bekræftet eller benægtet nogen af de rygtede oplysninger.

Den 24. maj udsendte Apple en e-mail, der bekræftede detaljer om WWDC. Reporter Jane Manchun Wong tolkede denne, som hvad der ser ud til at være et skjult hint for nye MacBook Pro-modeller.

Hvis du nøje tjekker afspejlingen af de blonde Memojis briller, kan du se, hvad der ligner unicode for emojis. Oversat, disse emojier er kniven og gaffelen, det trætte ansigt og MacBook.

Jane Manchun Wong.JPG

MacBook-emojien kan være et smart skjult antydning om, at Apple frigiver de nye MacBook Pro-modeller på WWDC, ellers også er der gået for meget overfortolkning i gang grundet omfanget af nye MacBook Pro-modeller, som ikke just er hverdagslanceringer fra Apple.

At lancere et nyt produkt på WWDC ville bestemt være ret så usædvanligt for Apple. Arrangementet er normalt forbeholdt softwareudgivelser, da WWDC er en udviklerkonference. Måske vil Apple overraske os med nye MacBook Pro-modeller?

 

Source: Jon Prosser

 

Vores partnere