Apple TV får YouTube 4K Playback

Udklip
Apple TV får YouTube 4K Playback, men stadig ingen 60 fps eller HDR.

Apple TV-brugere kan endelig streame YouTube i 4K takket være en ny softwareopdatering, der begyndte at rulle ud i sidste uge. Udviklingen antages først at være blevet bemærket af Redditor, u / vulcan, før de blev rapporteret bredt af de amerikanske medier. Det er siden blevet officielt bekræftet af virksomheden.

Ifølge FlatPanelsHD er 4K-optionen til YouTube tilgængelig på Apple TV 4K-enheder, der kører tvOS 14.0, tvOS 14.0.1 og tvOS 14.2 beta.

Som det kan ses på skærmbilledet, der deles af Redditor, får brugerne nu muligheden for at streame 4K YouTube-videoer i deres oprindelige opløsning, men der er stadig ingen understøttelse af HDR eller 60 fps, hvilket betyder, at brugerne stadig vil sidde fast med 30 fps-streaming. De, der insisterer på en mere flydende, 60 fps frame-rate, bliver nødt til at sænke til 1440p.

Bemærk, at funktionen er under udrulning, og endnu ikke er tilgængelig for alle brugere, men det vil sandsynligvis ændre sig i de kommende dage.

YT-4K-App-TV-body.jpgImage Courtesy: u/vulcan (via Reddit)

Google og Apple arbejder angiveligt også med at udrulle 4K-support til iPhones og iPads, selvom der stadig ikke er nogen officiel ETA endnu. Ifølge Google vil understøttelse af 4K-streaming på YouTube snart være tilgængelig på Apples telefoner og tablets, men virksomheden har endnu ikke frigivet flere detaljer om emnet.

I mellemtiden rejser manglen på 60 fps og HDR-support spekulationer om, at Apple muligvis reserverer det til fremtidig Apple TV 4K-hardware, så det bliver interessant at se, hvad der sker fremadrettet.Source & Image credit:

Reddit