Dark Mode til Microsoft Outlook på vej

outlook-dark-mode-android
Dark mode er taget bedre imod end forventet, så det er næppe overraskende at høre, at Microsoft arbejder på en til Outlook.


Ikke alene ser et Dark mode meget godt ud, men det hjælper også med at reducere batteriforbruget på enheder med AMOLED skærme. Microsoft udtalte tidligere, at dee arbejdede på en Dark mode for OneNote, og det gør de så åbenbart for Outlook.

Microsoft havde faktisk bekræftet sidste år, at de ville frigive en Dark mode til Outlook på både iOS og Android, men ikke præcist, hvornår de ville gøre det. Det er knap et år siden selskabet første gang omtalte Dark mode tilstand til Outlook, og nu ser det endelig ud til, at vi nærmer os et release.

Folkene hos Windows Central har modtaget, hvad der forlyder at være de officielle renders, som viser den Dark mode til Android versionen af Outlook. Der vises, at Dark mode vil blive anvendt til kalenderen, søge og naturligvis også mailskærmen. App'en beholder blå accenter i hele brugergrænsefladen for ikke at miste kontakten med Outlook branded.

Outlook brugere vil være i stand til at aktivere den Dark mode via en hurtig adgangsknap i menuen eller gennem et dedikeret temaområde i appindstillingerne. Android brugere vil også have mulighed for at tænde Dark mode automatisk, når batteriet er lavt. Microsoft har ikke sagt, hvornår de vil begynde at udrulle denne funktion til alle brugere, men det vil sandsynligvis blive åbnet for Insiders først.

Kilde & Billeder
Windows Central